PAPA DON'T PREACH:  Rumer vil feste i fred, uten innblanding fra steppappa Ashton. Foto: Stella Pictures
PAPA DON'T PREACH: Rumer vil feste i fred, uten innblanding fra steppappa Ashton. Foto: Stella PicturesVis mer

Hold deg unna Lindsay!

Ashton Kutcher er redd for at stedatteren skal miste sitt gode navn og rykte.

Bekymret!

SEHER.NO: Til tross for at han kun er 28 år gammel tar "That 70's show"-stjernen sin oppgave som stefar for kona Demi Moores barn Rumer (18), Scout (15) og Tallulah (12) alvorlig.

Men eldstedatteren er ikke like interessert i å sitte hjemme med "pappa" - hun er nemlig blitt nyeste medlem i festegjengen til "Mean Girls"-skuespiller Lindsay Lohan!

- Rumer klarer ikke å la være å snakke om hvor kul Lindsay er. Hun føler seg beæret over Lindsays oppmerksomhet, sier en kilde ifølge nettstedet TMZ.

Lindsay Lohan har flere ganger skapt skandale på grunn av sine mange fester, den offentlige krangelen med Paris Hilton og at hun liker å gå uten truse.

Derfor har Ashton flere ganger bedt stedatteren - som hittil har vært en av Hollywoods snilleste piker - konsentrere seg mer om skolearbeidet og mindre om festing

Kanskje må hennes virkelige pappa tilkalles - actionhelten Bruce Willis (51) tilkalles - for at hun skal skjønne alvoret...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.