«Høgger'n» opererte ansiktet

Fikk konstatert kronisk hudsykdom.

<strong>KRONISK HUDSYKDOM:</strong> Paulsen fikk konstatert den kroniske hudsykdommen rosacea. Foto: SCANPIX
KRONISK HUDSYKDOM: Paulsen fikk konstatert den kroniske hudsykdommen rosacea. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Arnulf «Høgger'n» Paulsen (62) valgte å legge seg under kniven for å kvitte seg med kroniske hudproblemer. 

For ett års tid siden lot Paulsen de lyse lokkene falle, og nå avslører den populære artisten at han også er blitt operert for en sjelden hudsykdom.

- Jeg har vel aldri tenkt så mye over det, men det var kona mi, Marianne, som overbeviste meg om å gå til lege. Hun mente både hudfargen og enkelte hevelser i ansiktet ikke kunne være normalt. Og damene har jo som oftest rett, sier Paulsen til Se og Hør.


62-åringen oppsøkte lege Jon Langeland på Hudklinikken i Oslo, og fikk konstatert den kroniske hudsykdommen rosacea. Tilstanden kjennetegnes ved en kronisk betennelse som gir rødhet i ansiktet, utvidede blodkar og fet hud. Eldre menn får dessuten en forstørrelse av enkelte talgkjertler, slik at nesen blir større og mer klumpete enn normalt.

- I samråd med legen, bestemte jeg meg for å operere bort hevelsene. Inngrepet er for øvrig såpass uvanlig i våre dager, at dr. Langeland selv så seg nødt til å utføre det.

Se de eksklusive og oppsiktsvekkende bildene av «Høgger'n» i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alltid nervøs før premierer


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer