SINGEL: Arnulf Paulsen er singel igjen etter at han og kona Marianne Rognskog tok ut skilsmisse for over et halvt år siden.
SINGEL: Arnulf Paulsen er singel igjen etter at han og kona Marianne Rognskog tok ut skilsmisse for over et halvt år siden. Vis mer

Høgger'n hemmelig skilt

Ekteskapet tok slutt mellom Vazelina-stjernen Arnulf «Høgger'n» Paulsen og kona Marianne.

SEOGHØR.NO: Arnulf Paulsen (64) og Marianne Rognskog (54) giftet seg på hytta ved romantiske Mjøsa sommeren 2007. Men allerede åtte måneder etter bryllupet valgte de å separere seg, før de etter et halvt års tid fant tilbake til hverandre.

For to og et halvt år siden tok paret ut ny separasjon, og Marianne flyttet til Gran Canaria. Paret levde i separasjon i halvannet år – men opphevet denne i april i fjor, altså for ett år siden.

Over og ut.

Nå er imidlertid ekteskapet over. I august i fjor ble ekteparet skilt.

– Jeg kan bekrefte at vi hverken reelt eller formelt sett er et ektepar. Vi har prøvd så mange ganger, så nå blir det nok ikke noe mer mellom Arnulf og meg, sier Marianne Rognskog til Se og Hør.

I SALG: Bruddet til Arnulf Paulsen er blant sakene i denne ukens Se og Hør Weekend.
I SALG: Bruddet til Arnulf Paulsen er blant sakene i denne ukens Se og Hør Weekend. Vis mer

Last ned Se og Hør Weekend på iPad her.

Arnulf Paulsen bekrefter skilsmissen, og sier til Se og Hør:

– Jeg håper og tror at vi beholder vennskapet. Jeg jobber en del på Gran Canaria, blant annet med å booke inn norske band og artister. Så Marianne og jeg kommer til å ha kontakt også i fremtiden, sier Høgger’n til Se og Hør.

Les hele historien i denne ukens Se og Hør Weekend. Last ned Se og Hør Weekend på iPad her.

LES OGSÅ: Høgger'n opererte ansiktet