Hoff-date i stillaset

David Hasselhoff oppførte seg som en forelsket tenåring under sin New York-date.

A HOT CUP OF HOFFE: Det er vanskelig å si hva David så mest fram til, en kopp kaffe eller kjøreturen med sin nye venninne... Foto: All Over Press
A HOT CUP OF HOFFE: Det er vanskelig å si hva David så mest fram til, en kopp kaffe eller kjøreturen med sin nye venninne... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det siste året har vært tungt for den tidligere Baywatch-stjernen og kulthelten  etter skilsmissen fra kona Pamela Bach.

I de bitre forhandlingene ble "The Hoff" blant annet beskyldt for å ha bæsjet på seg i fylla...

Men da  han tirsdag kom ut fra hotellet Trump International Hotel etter et stevnemøte med en foreløpig ukjent blondine, hoppet og spratt han av glede.

David  (54) viste at han er "stillas going strong", da han klatret opp i byggverkene utenfor hotellet til ære for paparazzifotografene!

Deretter satte "Knight Rider"-stjernen - som i fjor gjorde suksess på britiske hitlister med låta "Jump in my car" - seg inn i bilen med sin blonde skjønnet, tydelig fornøyd med daten.

Den nye flammen syntes tydeligvis at den aldrende TV-stjernen ikke var "too Hoff to handle"...

LES OGSÅ: - Hasselhoff er Satans sønn!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer