Charlotte Crosby:

- Hodet mitt blir tjukkere

Frustrert over utseendet sitt.

FRUSTERT OVER EGET UTSEENDE: Charlotte Crosby tok nylig til Twitter for å uttrykke frustrasjonen over at hodet hennes har blitt tjukkere. Foto: NTB scanpix
FRUSTERT OVER EGET UTSEENDE: Charlotte Crosby tok nylig til Twitter for å uttrykke frustrasjonen over at hodet hennes har blitt tjukkere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke et ukjent fenomen at realitystjernen Charlotte Crosby (28), best kjent fra MTV-serien «Geordie Shore» til stadighet sjokkerer fansen.

For fire år siden fikk hun blant annet stor oppmerksomhet etter å ha gått ned hele fire klesstørrelser på seks måneder, og nylig sjokkerte hun nok en gang med et innlegg på Instagram som fikk fansen til å trygle om at hun skulle stoppe med sine kirurgiske inngrep.

Frustrert over eget utseende

Nå har «Geordie Shore»-stjernen blitt fotografert på ferie sammen med kjæresten Joshua Ritchie i Ibiza.

28-åringen ble observert sminkefri iført en rosa badedrakt med en limegrønn skjorte, men det ser imidlertid ut til at hun ikke er så fornøyd med utseendet sitt, eller nærmere sagt hodet sitt.

PÅ FERIE: Charlotte Grosby ble nylig fotografert i Ibiza på ferie sammen med kjæresten. Foto: NTB scanpix
PÅ FERIE: Charlotte Grosby ble nylig fotografert i Ibiza på ferie sammen med kjæresten. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et innlegg på Twitter uttrykte Charlotte sin frustrasjon:

«Hodet mitt blir tjukkere. Tjukke hodet, faen», skrev hun.

Realityvennene var kjappe med å svare 28-åringen.

- Ikke si det en gang, du er vakker, komplimenterte «Love Island»-stjernen Malin Andersson (46).

TV-personlighet Holly Hagan (26) på sin side skrev:

- Hahahaha mitt hodet har blitt tjukkere siden 2014. Vær så snill å se hvor tynne hodene våre var i sesong 10.

Andre så seg nødt til å kritisere 28-åringen og påpeke at det kan være på grunn av all den plastiske kirurgien at hodet har blitt tjukkere.

KJÆRESTEPAR: Her er Charlotte Crosby avbildet sammen med kjæresten Joshua Ritchie. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTEPAR: Her er Charlotte Crosby avbildet sammen med kjæresten Joshua Ritchie. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fjernet brystimplantatene

Ifølge The Sun fant ferien sted kort tid etter at Charlotte la seg under kniven nok én gang for å fjerne brystimplantatene, etter å ha opplevd smerter i venstre bryst over lengre tid.

- Jeg dro til legen og de sa at det var starten på noe, som betyr at kroppen avstøter implantatet, har Charlotte tidligere fortalt til tabloidavisen, og la til:

- Det er ikke noe som skjer med en gang, det skjer gradvis over tid. Legen kjente rundt området og sa at det var mye betennelse der inne. Brystet føltes veldig varmt.

Til tross for at hun er frustrert over sitt «tjukke hode» fortalte hun nylig i et intervju med magasinet New!, gjengitt av Daily Mail, at hun føler seg mer «selvsikker og normal» igjen etter at hun fjernet brystimplantatene. Nå angrer hun på at hun begynte med plastisk kirurgi.

STOR FORSKJELL: Bildet til venstre er fra 2011 og til høyre fra 2019. Realitystjernens nåværende utseendet har vakt stor oppsikt den siste tiden. Foto: NTB scanpix
STOR FORSKJELL: Bildet til venstre er fra 2011 og til høyre fra 2019. Realitystjernens nåværende utseendet har vakt stor oppsikt den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det har definitivt forandret utsiktene mine. Du burde ikke forandre ting på deg selv som du er fornøyd med bare for å passe inn. Jeg var helt fornøyd med størrelsen på brystene mine før jeg opererte dem, forteller hun og legger til:

- Jeg ble feid bort av alt presset om å få meg selv til å se perfekt ut. Jeg ønsker virkelig at jeg aldri gjorde det.

View this post on Instagram

Spilt glitter.

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

28-åringen er fornøyd med brystene sine etter operasjonen, og fortalte nylig til The Sun at hun «endelig er seg selv igjen».

- Jeg foretrekker den naturlige kroppen min. Jeg var gal som opererte inn implantater. Nå er jeg tilbake til de normale brystene mine. Jeg tror at ved å fjerne brystimplantatene fikk det meg til å innse at jeg var perfekt uten dem. Jeg har akseptert den jeg er, fortalte hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Negativ oppmerksomhet

Det er ikke til å stikke under stol at 28-åringen har gjennomgått en rekke kirurgiske inngrep de siste årene. Beslutningen mener hun selv kommer av all den negative oppmerksomhet hun har fått gjennom TV-serien «Geordie Shore».

Ifølge The Mirror skal Charlotte ha gjennomført en neseoperasjon for å fjerne en utvekst fra nesen i 2016, men ødela resultatet under et fall på en ferietur samme år. Det resulterte i ny operasjon.

POPULÆR SERIE: Crosby var i flere år med i MTV-serien «Geordie Shore». Foto: All Over Press
POPULÆR SERIE: Crosby var i flere år med i MTV-serien «Geordie Shore». Foto: All Over Press Vis mer

- Det er ikke sånn at jeg kan skjule det. Dersom jeg ikke hadde vært på TV, hadde jeg aldri gjennomført operasjonen, har hun tidligere uttalt til Heat Magazine.

Hun skal også ha gjennomført en brystoperasjon, i tillegg til en rekke injeksjoner i leppene de siste årene.

Brystoperasjonen skal hun ha gjort som følge av en sjelden medfødt tilstand av Symmastia, som innebærer at hud og bindevev mellom brystene løsner.

Til nettstedet Heat world uttalte hun at hun gjennomførte operasjonen for å bedre selvfølelsen, da hun til stadighet fikk kommentarer på brystene. Ifølge The Mirror startet hun også med injeksjoner i tidlig 20-årene og har gjennomført leppeinjeksjoner en gang i året over flere år.

Hun skal alltid ha vært åpen om sin forkjærlighet for kirurgiske inngrep, og skal ha innrømmet å ha brukt mer enn 200 000 kroner på å endre på eget utseende.

LES OGSÅ: Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer