Hodebunnen etset bort

- Det var helt krise, sier Petter Pilgaard.

FRISØRTABBE: Petter Pilgaards hodebunn etset bort, og han fikk store sår etter et mislykket frisørbesøk nylig. Foto: Stella Pictures
FRISØRTABBE: Petter Pilgaards hodebunn etset bort, og han fikk store sår etter et mislykket frisørbesøk nylig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitykjendisen Petter Pilgaard (31) er kjent for å være opptatt av sin blonde sveis. Derfor ble det krise for 31-åringen da han nylig ble utsatt for en ordentlig frisørtabbe hos en kjendisfrisør i Oslo.

- Det var helt krise. Først ble håret mitt gulhvitt. Da frisøren skulle rette opp feilen med en stor heklenål, fikk jeg store sår i hodebunnen og etseskader. Deretter ble håret mitt rødt. Det så ganske sykt ut, og jeg ble helt satt ut da jeg så meg selv i speilet. Hodet mitt hadde jo blitt helt voldtatt, sier Pilgaard til Her og Nå.


Petters forlovede Mari Haugersveen (28) jobber som profesjonell stylist, og har vært borte i det meste innen hår og utseende i sin karriere. Men også Mari ble sjokkert over resultatet av forlovedens frisørtime.

- Det så ikke bra ut. Jeg synes så synd på Petter. De sårene så ille ut, dessuten var han ikke spesielt sexy med rødt hår, sier Mari til ukebladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg på svensk slott

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer