EVENTYRLIG SUKSESS: Tim Berling håver inn millioner hver eneste gang han opptrer - selv om han innrømmer til GQ Magazine at han stort sett bare skrur lyden opp og ned! Foto: ALL OVER PRESS
EVENTYRLIG SUKSESS: Tim Berling håver inn millioner hver eneste gang han opptrer - selv om han innrømmer til GQ Magazine at han stort sett bare skrur lyden opp og ned! Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Hobbyen har gjort svenske Tim styrtrik

For åtte år siden jobbet han fra gutterommet. Nå er han en av verdens største popstjerner.

SEOGHØR.NO: Stockholmsgutten Tim Bergling (24) har tatt verden med storm over natta som house-DJ-en Avicii. Den unge stjernen var nylig var i studio med selveste Madonna (55).

Som 16-åring begynte han å lage House-musikk på gutterommet. Åtte år senere er den unge svensken verdens mest spilte artist på digitale medier – og har en årsinntekt på 375 millioner kroner på liveopptredener alene!

Avicii tjener nemlig ufattelige 1,5 millioner kroner for hver konsert – noe han gjør hele 250 ganger i året!

STYRTRIK: 24-åringen tjener vanvittige summer på opptredene sine. Foto: (c)  RD/ Kabik/Retna Ltd./Corbis
STYRTRIK: 24-åringen tjener vanvittige summer på opptredene sine. Foto: (c) RD/ Kabik/Retna Ltd./Corbis Vis mer

I tillegg håver han inn på singlene sine. 27. februar i år ble hitsingelen hans "Wake Me UP" den mest spilte låten på Spotify noensinne – da den passerte ufattelige 200 millioner avspillinger verden over!

– Jeg er veldig fornøyd med å være den første artisten som når opp til 200 millioner avspillinger på Spotify. Jeg har hatt et helt fantastisk år! jublet Avicii i en pressemelding kort tid etter.

Den samme sangen er blitt spilt over 317 millioner ganger på YouTube. Og svensken sløser ikke bare bort millionene på fest og champagne.

Nylig investerte han i et kjærlighetsrede til seg og den canadiske kjæresten, motebloggeren Racquel Bettencourt – til 100 millioner kroner!

FORELSKET: Avicii har funnet lykken med den canadiske motebloggeren Racquel Bettencourt.
FORELSKET: Avicii har funnet lykken med den canadiske motebloggeren Racquel Bettencourt. Vis mer

Likevel er ikke alt bare fryd og gammen for den unge superstjernen. Som Seoghør.no tidligere har skrevet, har Bergling ligget innlagt på sykehus den siste tiden etter å ha blitt rammet av voldsomme, akutte smerter.

- Jeg føler meg mye bedre nå med en galleblære og blindtarm fattigere. Takk for alle de hyggelige støtteerklæringene, twitret han nylig fra sykesengen.

Les også: Til sykehus i all hast