PRIVAT STJERNE: Evangeline Lilly er blitt allemannseie som alven Tauriel i «Hobbiten»-triologien (t.h). Likevel verner hun godt om privatlivet, men E! News avslørte denne uken at stjernen er blitt mor for annen gang. Gravidnyheten røpet hun på «Ant-Man»-premieren i sommer (t.v). Foto: Buzzfoto.com/ Filmweb
PRIVAT STJERNE: Evangeline Lilly er blitt allemannseie som alven Tauriel i «Hobbiten»-triologien (t.h). Likevel verner hun godt om privatlivet, men E! News avslørte denne uken at stjernen er blitt mor for annen gang. Gravidnyheten røpet hun på «Ant-Man»-premieren i sommer (t.v). Foto: Buzzfoto.com/ FilmwebVis mer

«Hobbiten»-stjernen ble mamma igjen

Evangeline Lilly dukket plutselig opp på stranda uten babymagen.

SEOGHØR.NO: Den kanadiske filmstjernen, kjent fra blant annet «Lost» og «Hobbiten»-filmene, vet å holde privatlivet sitt godt skjult.

Evangeline Lilly (36) avslørte at hun ventet sitt andre barn ved å dukke opp på en filmpremiere i juni med en stor babymage.

Og nå har barnet etter alt å dømme kommet til verden uten noen offentlig annonsering. Nettstedet E! News har nemlig publisert noen ferske bikinibilder av stjernen fra Hawaiiøya Kauai, der babymagen er borte.

Foreløpig har ikke 36-åringen selv eller talspersonen hennes bekreftet den gledelige nyheten. På «Ant-Man»-premieren i sommer røpet hun imidlertid at hun var syv måneder på vei og hadde termin i september.

- Dette er min andre graviditet, og jeg opplever at jeg har vært ganske heldig. Det er ganske lett og greit, og jeg bare elsker [å gå gravid]. Jeg føler meg bra, og jeg føler meg lykkelig, sa Lilly til E! News den gang.

Saken fortsetter under bildene.

TV-KJENDIS: I en årrekke spilte Evangeline Lilly i «Lost», der Matthew Fox også hadde en av hovedrollene (t.v). På den tiden var hun også sammen med «Lost»-kollega Dominic Monaghan (ytterst t.v. på bildet til høyre).  Foto: ABC/ EPA/ NTB Scanpix
TV-KJENDIS: I en årrekke spilte Evangeline Lilly i «Lost», der Matthew Fox også hadde en av hovedrollene (t.v). På den tiden var hun også sammen med «Lost»-kollega Dominic Monaghan (ytterst t.v. på bildet til høyre). Foto: ABC/ EPA/ NTB Scanpix Vis mer

Bikinibildene av den nybakte moren kan du se her (ekstern lenke).

Hemmelig svangerskap

Evangeline Lilly, som ble verdenskjent som Kate Austen i spenningsserien «Lost» (2004-2010), har fra før av sønnen Kahekili (4) med samboeren Norman Kali.

Også sitt første svangerskap klarte hun å holde hemmelig - i hele åtte måneder. Etter at stjernens førstefødte kom til verden, nektet Lilly i flere måneder å avsløre navnet på sønnen.

Fra 2004 til 2009 var den ferske tobarnsmoren sammen med «Lost»-kollega Dominic Monaghan (38), som også er kjent fra rollen som hobbiten Munti i «Ringenes herre»-triologien. Før det var hun i et kortvarig ekteskap med Murray Hone (2003-2004).

LES OGSÅ: - De slo opp i hemmelighet