«Hobbiten»-stjernen ble mamma igjen

Evangeline Lilly dukket plutselig opp på stranda uten babymagen.

PRIVAT STJERNE: Evangeline Lilly er blitt allemannseie som alven Tauriel i «Hobbiten»-triologien (t.h). Likevel verner hun godt om privatlivet, men E! News avslørte denne uken at stjernen er blitt mor for annen gang. Gravidnyheten røpet hun på «Ant-Man»-premieren i sommer (t.v). Foto: Buzzfoto.com/ Filmweb
PRIVAT STJERNE: Evangeline Lilly er blitt allemannseie som alven Tauriel i «Hobbiten»-triologien (t.h). Likevel verner hun godt om privatlivet, men E! News avslørte denne uken at stjernen er blitt mor for annen gang. Gravidnyheten røpet hun på «Ant-Man»-premieren i sommer (t.v). Foto: Buzzfoto.com/ Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den kanadiske filmstjernen, kjent fra blant annet «Lost» og «Hobbiten»-filmene, vet å holde privatlivet sitt godt skjult.

Evangeline Lilly (36) avslørte at hun ventet sitt andre barn ved å dukke opp på en filmpremiere i juni med en stor babymage.

Og nå har barnet etter alt å dømme kommet til verden uten noen offentlig annonsering. Nettstedet E! News har nemlig publisert noen ferske bikinibilder av stjernen fra Hawaiiøya Kauai, der babymagen er borte.

Foreløpig har ikke 36-åringen selv eller talspersonen hennes bekreftet den gledelige nyheten. På «Ant-Man»-premieren i sommer røpet hun imidlertid at hun var syv måneder på vei og hadde termin i september.

- Dette er min andre graviditet, og jeg opplever at jeg har vært ganske heldig. Det er ganske lett og greit, og jeg bare elsker [å gå gravid]. Jeg føler meg bra, og jeg føler meg lykkelig, sa Lilly til E! News den gang.

Saken fortsetter under bildene.

Bikinibildene av den nybakte moren kan du se her (ekstern lenke).

Hemmelig svangerskap

Evangeline Lilly, som ble verdenskjent som Kate Austen i spenningsserien «Lost» (2004-2010), har fra før av sønnen Kahekili (4) med samboeren Norman Kali.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer