FORBANNELSE: Er det Saurons forbannelse som har kastet en forbannelse over teaterskuespillerne? Foto: Filmweb
FORBANNELSE: Er det Saurons forbannelse som har kastet en forbannelse over teaterskuespillerne? Foto: FilmwebVis mer

Hobbit-brudd på scenen

- Beinet mitt, beinet mitt, jamret hobbiten da han falt inn i teatermaskineriet.

SEHER.NO: Skuespilleren - som kun er kjent som Adam - var med i London-oppsetningen av musikalen "Lord of the Rings - on stage", da handlingen ble mer dramatisk enn noen i salen hadde forutsett.

- Det var veldig mørkt og mange skuespillere på scenen, så vi kunne ikke se hvem det var, men han hadde det helt klart veldig vondt, sier et øyenvitne til nettstedet The Mail online.

- Til å begynne med visste vi ikke om det var en del av handlingen eller ikke.

Da hobbiter og orker ble erstattet av ambulansepersonell, gikk alvoret opp for de 2300 sjokkerte tilskuerne i Theatre Royal.

Alle tilskuerne ble tilbudt pengene tilbake eller en billett til en ny forestilling.

Den 50 mann store teatergruppen - som står bak den største oppsetningien i teaterstrøket West End på flere tiår - har hatt en rekke problemer med scene-maskinene i løpet av sin verdensturne.

I den kanadiske byen Toronto, måtte skuespillerne øve uten kulisser, etter at kulissene brøt sammen. Og under den første forestillingen på britisk jord, ble forestillingen avbrutt midt i Aragorns krigsrop på grunn av tekniske problemer.

Nå lurer de mest overtroiske blant Tolkien-fansen om ikke den onde trollmannen Sarumanns forbannelser også har slått til i vår verden...

LES OGSÅ: Skjøt gris på 475 kilo!