Ho-Ho-Hot!

Supermodell dropper buksen for å spre julestemning.

VAKKER FIREBARNSMOR: Tyskfødte Heidi Klum er en av verdens fremste supermodeller. Hun er gift med popstjernen Seal, som hun har fire barn sammen med. Foto: All Over Press
VAKKER FIREBARNSMOR: Tyskfødte Heidi Klum er en av verdens fremste supermodeller. Hun er gift med popstjernen Seal, som hun har fire barn sammen med. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Heidi Klum (38) elsker å kle seg ut både til hverdag og fest - og hva passer vel da bedre enn en sexy nissekostyme bare dager før julaften?

I morges la derfor den flotte firebarnsmoren ut dette hotte bildet av seg selv på Twitter.


Bukseløs, men i ført tradisjonell nissejakke med skinnbelte rundt midjen, høye hæler og pels rundt anklene, ønsket hun alle sine følgere en god jul med kommentaren ”Nissemor på vei til jobb”. Bedre kan det ikke sies!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dyrisk modell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer