Bella Hadid og The Weeknd:

- Hjertet mitt tåler ikke dette

To år etter bruddet har Bella Hadid og The Weeknd funnet tilbake til hverandre.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Flere nye innlegg i sosiale medier tyder på at Bella Hadid og The Weeknd er blitt et par igjen. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Flere nye innlegg i sosiale medier tyder på at Bella Hadid og The Weeknd er blitt et par igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Supermodellen Bella Hadid (22) og artisten Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (28), var i halvannet år et av Hollywoods heteste par.

Derfor var det mange som ble overrasket da superparet i november 2016 valgte å gå hver til sitt.

Etter at bruddet mellom de to var et faktum, var 28-åringen i et ni måneder langt forhold med Selena Gomez (26), før hun forlot ham til fordel for eksen Justin Bieber (24) - som i dag er forlovet med Hailey Baldwin (21).

Til tross for at både Bella og The Weeknd lever travle liv med suksessfulle karrierer, ser det imidlertid ikke ut til at de har klart å glemme hverandre.

I april begynte ryktene om en gjenforening mellom de to eksene å svirre, etter at de ble observert sammen på musikkfestivalen Coachella.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer