FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Flere nye innlegg i sosiale medier tyder på at Bella Hadid og The Weeknd er blitt et par igjen. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Flere nye innlegg i sosiale medier tyder på at Bella Hadid og The Weeknd er blitt et par igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bella Hadid og The Weeknd:

- Hjertet mitt tåler ikke dette

To år etter bruddet har Bella Hadid og The Weeknd funnet tilbake til hverandre.

Publisert

Supermodellen Bella Hadid (22) og artisten Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (28), var i halvannet år et av Hollywoods heteste par.

Derfor var det mange som ble overrasket da superparet i november 2016 valgte å gå hver til sitt.

Etter at bruddet mellom de to var et faktum, var 28-åringen i et ni måneder langt forhold med Selena Gomez (26), før hun forlot ham til fordel for eksen Justin Bieber (24) - som i dag er forlovet med Hailey Baldwin (21).

Til tross for at både Bella og The Weeknd lever travle liv med suksessfulle karrierer, ser det imidlertid ikke ut til at de har klart å glemme hverandre.

BRUDD: I 2016 gikk Bella og The Weeknd fra hverandre. Kort tid etter opptrådte sistnevnte da Bella gikk på catwalken - noe som må ha vært en pinlig affære. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I 2016 gikk Bella og The Weeknd fra hverandre. Kort tid etter opptrådte sistnevnte da Bella gikk på catwalken - noe som må ha vært en pinlig affære. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I april begynte ryktene om en gjenforening mellom de to eksene å svirre, etter at de ble observert sammen på musikkfestivalen Coachella.

En måned senere klarte ikke de tidligere kjærestene å skjule følelsene for hverandre da de deltok på en fest i Cannes, og skal vi tro Metro har paret nå bekreftet at de er blitt sammen igjen.

Tirsdag delte nemlig «Victoria's Secret»-modellen en rekke bilder fra bursdagsfeiringen sin på Instagram, der «Starboy»-sangerens tilstedeværelse er godt dokumentert.

Giftermål

The Weeknd er både å se på det første bildet der han omfavner det glade bursdagsbarnet, samt på enda flere bilder i bildeserien.

22-åringen har også delt et bilde av bare de to på profilen sin, der duoen tilsynelatende danser og ser hverandre dypt inn i øynene.

- Hjemme, skriver hun under bildet til fansens store begeistring.

I kommentarfeltet koker det over av lovord om de to turtelduene, og flere skriver blant annet at de håper Bella og The Weeknd snart gifter seg.

- Dette er så søtt. Hjertet mitt tåler ikke dette, skriver en, mens en annen har kommentert:

-Herregud, jeg dør. Favorittparet mitt.

View this post on Instagram

Home

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Det virker tilsynelatende som at supermodellen og artisten for alvor har funnet tilbake til hverandre, etter at deres hektiske timeplaner satt en stopper for kjærligheten deres for to år siden.

- Timeplanene deres har vært for vanskelige å koordinere og han har fokus på å fullføre og promotere sitt nye album. De er fortsatt glad i hverandre og vil forbli venner, sa en kilde til People den gang.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: Bella og The Weeknd gjorde fint lite for å skjule følelsene sine tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Bella og The Weeknd gjorde fint lite for å skjule følelsene sine tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRUDD: The Weeknd var i et forhold med Selena Gomez i ni måneder før de gjorde det slutt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: The Weeknd var i et forhold med Selena Gomez i ni måneder før de gjorde det slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mistet aldri følelsene

For halvannet år siden snakket Bella Hadid om bruddet for første gang i et intervju med Teen Vogue.

- Det var mitt første brudd … Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sa modellen ifølge Contact Music.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske ham. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det annerledes, men når alt kommer til alt vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

Tidligere i år uttalte en kilde nær stjernene at Bella slet med å komme seg videre.

- Bella mistet aldri følelsene for Abel, og har håpet på at de skulle finne tilbake til hverandre igjen, uttalte kilden til E! News.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer