Heidi Montag:

- Hjertet mitt stoppet under operasjonen

«The Hills»-stjernen Heidi Montag (31) ser tilbake på inngrepene med skrekk og gru.

STORE FORANDRINGER: På ett og samme døgn fikk realitystjernen Heidi Montag (31) gjennomført ti forskjellige plastiske inngrep. Foto: NTB Scanpix
STORE FORANDRINGER: På ett og samme døgn fikk realitystjernen Heidi Montag (31) gjennomført ti forskjellige plastiske inngrep. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at siste episode av det populære MTV-programmet «The Hills» var sendt på tv i 2010, brukte en av realityseriens største profiler, Heidi Montag (31), enorme summer på å legge seg under kniven.

På én dag gjennomførte hun hele ti plastiske operasjoner, som innebar korrigering av blant annet haka, nesa, hoftene, øyenbrynene, ryggen og brystene.

Operasjonsmaratonet fikk stor oppmerksomhet i underholdningspressen, der Montags plastiske stunt ble stemplet som både «uforsvarlig» og «hårreisende».

Selv slo hun tilbake mot kritikken flere ganger.

Saken fortsetter nedenfor.

FØR INNGREPENE: Heidi Montag på rød løper i 2006, 20 år gammel. Foto: AP / NTB Scanpix
FØR INNGREPENE: Heidi Montag på rød løper i 2006, 20 år gammel. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Nytt liv

Sju år seinere har pipa riktignok fått en annen lyd. I et intervju med det New York-baserte magasinet Paper forteller 31-åringen, som er gift med «The Hills»-kollega Spencer Pratt (34), at hun angrer som en hund på operasjonene.

- Jeg anbefaler ingen å legge seg under kniven, sier hun.

Mye har endret seg i Montags liv siden hun dukket opp i jentegjengen som utgjorde MTVs største realitysuksesser noensinne, med første episode i 2005. Etter «The Hills», og ovennevnte snakkis, hørte offentligheten stadig sjeldnere fra Montag og hennes respektive ektemann - og populariten sank i takt med overskriftene.

Bedre ble det ikke da realityparet, i et desperat forsøk på å få spalteplass, ble avslørt i å plante usanne historier om seg selv i sladrepressen - deriblant skilsmisserykter og falske bilder.

I 2013 erkjente ekteparet at de hadde blåst bort ti millioner på luksus. Tre år seinere hadde det som en gang var et av verdens mest omtalte realitypar, knapt råd til husleia.

Saken fortsetter nedenfor.

- Måtte treffe bunnen

De siste årene har det gått noe bedre for ekteparet Montag/Pratt, som ble foreldre til sitt første barn, sønnen Gunner, i oktober i fjor.

Overfor Paper erkjenner Montag at hun er langt fra den samme personen som hun var i 2010. Likevel var det nettopp operasjonene som fikk henne til å gjennomgå en realitetssjekk, og åpne øynene.​

- Jeg måtte se meg selv i speilet hver eneste dag, der jeg ofte sa til meg selv: «Hva har jeg gjort mot meg selv?», «hvordan havnet jeg her?» og «hva er er det som skjer med meg?», sier hun - og legger til:

- Jeg måtte treffe bunnen for å skjønne hva som betydde noe i livet mitt.

Montag uttalte allerede i 2012 at hun angret på operasjonene. Året etterpå så hun seg nødt til å redusere brystimplantatene, fra størrelse F til D, av helsemessige årsaker.

Saken fortsetter nedenfor.

ANDRE PRIORITERINGER: Spencer Pratt og Heidi Montag ble foreldre for første gang i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
ANDRE PRIORITERINGER: Spencer Pratt og Heidi Montag ble foreldre for første gang i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var nær å dø

- Noen ganger gjør det så vondt i brystene mine at jeg bare vil rive dem av. Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde tatt dem. Jeg skulle ønske at jeg kunne gå tilbake og ikke tatt noen operasjoner. Jeg ble så fastlåst i Hollywood, i meg selv og i mitt image, sa 31-åringen i et intervju samme år.

Selve operasjonsdagen var også langt mer dramatisk enn det som hittil har vært kjent, skal vi tro Montag, som forteller til Paper at hun var i ferd med å stryke med.

- Hjertet mitt stoppet i ett minutt, og Spencer trodde han hadde mistet meg. Smertene etterpå var ekstreme, forteller hun.

Framover ser Montag, som har gjort diverse realityopptredener de siste åra, fram mot å nyte en avslappet morstilværelse, der hun etter hvert vil sørge for at sønnen ikke begår «de samme feiltakelsene» som sine foreldre.

Trodde du forresten at all dramatikken i «The Hills»-episodene var ekte? Da må du tro om igjen.

LES OGSÅ: - Playboy reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer