Sophia Bush er forlovet:

- Hjertet mitt sprekker

«One Tree Hill»-stjernen deler selv den hyggelige nyheten.

LYKKELIG: Sophia Bush jubler av lykke etter at kjæresten har fridd. Foto: Pa Photos/NTB
LYKKELIG: Sophia Bush jubler av lykke etter at kjæresten har fridd. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld skriver en rekke medier at «One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush (39) endelig har vist fram sin hemmelige kjæreste, nærmere bestemt Grant Hughes.

Skuespilleren selv kan imidlertid samme kveld røpe at de ikke lenger bare er kjærester - hun har nemlig fått ring på fingeren.

Det bekrefter hun selv på Instagram, hvor hun har delt et bilde av frieriet med påfølgende tekst:

«Når det viser seg at å være din favorittpersons favorittperson faktisk er den beste følelsen på jorda».

Videre takker hun til et båtutleiefirma og en fotograf for «å hjelpe mitt favorittmenneske å planlegge den mest utrolige og rørende overraskelsen i livet mitt. Hjertet mitt sprekker».

Var gift med kollega

At Bush skulle forlove seg var det nok ikke mange som så for seg, i hvert fall ikke ennå. Hun har nemlig vernet svært godt om privatlivet sitt den siste tida, og det er ikke alle som har fått med seg at hun hadde funnet lykken på ny.

Tidligere i år avslørte hun imidlertid hvorfor hun ikke er like åpen om eget privatliv som hun var tidligere i karrieren.

- Det er vanskelig å ikke ha noe som er ditt. Og når du er en offentlig person vil alle observere alt med lupe, og det er vanskelig, sa hun til Entertainment Tonight.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Videre forklarte skuespilleren at hun vokste opp i en tid hvor jenter ble dømt for alt de gjorde.

- Og jeg tenkte bare at jeg tror ikke jeg liker dette. Jeg satte ikke pris på løgnene rundt privatlivet mitt. Det var perioder hvor folk sendte meg artikler og sa: «Du dater visst denne fyren». Og jeg var typisk: «Det skulle jeg gjerne gjort. Men hvem er han?»

FORLOVET: Her er Sophia Bush avbildet med sin kommende ektemann Grant Hughes i New York sist måned. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB
FORLOVET: Her er Sophia Bush avbildet med sin kommende ektemann Grant Hughes i New York sist måned. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB Vis mer

Bush har tidligere vært gift med «One Tree Hill»-kollegaen Chad Michael Murray (39). De var et av Hollywoods hotteste par da de ga hverandre sine ja i 2005.

Det ble imidlertid en kortvarig romanse, da de skilte lag året etter.

I et intervju med Andy Cohen for et par år siden fortalte Bush åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med Murray, men at hun følte seg presset til å gjøre det.

- Hvor gammel jeg var? Jeg vet faktisk ikke, men det var rundt sesong to, delte hun og la til at «alle har vært 22 og dumme».

- Det var ikke noe jeg egentlig ville gjøre, men vet du hva, det går fint.

LES OGSÅ: Dette synes Brody Jenner om ekskonas graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer