BRØT SAMMEN: - Da jeg hørte om Lisas kamp, brøt hjertet mitt sammen, avslører Rihanna.  Foto: AP/Scanpix
BRØT SAMMEN: - Da jeg hørte om Lisas kamp, brøt hjertet mitt sammen, avslører Rihanna. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Hjertet mitt knuste

Nå vil Rihanna redde kreftsyk tobarnsmamma.

SEHER.NO: Stjernesangerinnen Rihanna (20) leter febrilsk etter en benmargsdonor etter å ha besøkt en leukemi-syk tobarnsmamma i New York. Nå har hun sluttet seg til DKMS - verdens største senter for benmargsdonering - av den enkle grunn at hun vil oppmuntre folk til å redde andre menneskers liv. 

Den vakre "Umbrella"-stjernen er svært så preget av den desperate kampen til Lisa Gershowitz Flynn. Det er også grunnen til at hun jobber ustanselig med å finne en passende donor for den syke kvinnen - før hun taper kampen mot den livsfarlige sykdommen.

- Da jeg hørte om Lisas kamp, knuste hjertet mitt, sier hun til People. 

Den 20 år gamle sangstjernen insisterer tror at denne denne typen veldedighet kan fungere i kombinasjon med donorsenteret for å sikre at familier ikke blir revet fra hverandre på grunn av fatale sykdommer.

- Min tro på veldedighet fungerer uttrykkelig med barn i nød. Barn trenger mødrene sine mer enn noen ting i verden - og Lisa har to barn. Jeg vil fortsette å jobbe med DKMS. Hvorfor? Fordi at hvis vi finner en måte å redde Lisas liv på - da vil vi også redde barna hennes, mener hun.

Flynn, som er mor til en fem år gammel sønn og en tre år gammel datter, er overveldet av Rihannas gedigne kamp for å skaffe henne en donor.

- At Rihanna tenker på å hjelpe andre når hun er så opptatt med sin egen sangkarriere, er ingenting annet enn fantastisk, sier Lisa Gershowitz Flynn til samme kilde.

LES OGSÅ: Rihanna dropper bh-en


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.