Bianca Ingrosso:

- Hjertet mitt er knust

Influenseren letter på sløret etter nok et brudd.

SINGEL: Bianca Ingrosso lever singellivet etter bruddet med Philippe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram
SINGEL: Bianca Ingrosso lever singellivet etter bruddet med Philippe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

For ei drøy uke siden kunne en av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (27), nok en gang avsløre at hun og kjæresten Philippe Cohen (28) har gått fra hverandre.

Paret har gjort det slutt og blitt sammen igjen utallige ganger siden de først møtte hverandre i ungdomsårene.

Influenseren, som vanligvis er svært så aktiv på sosiale medier, har ikke delt en YouTube-video på en måned. Nå har hun imidlertid tatt frem kamera for å gi følgerne sine en liten oppdatering. Der snakket hun også om det seneste bruddet med Cohen.

- Lei av drama

Videoen ble publisert torsdag denne uken, men første del ble spilt inn 4. juli. Seerne blir møtt av en trist Ingrosso som forteller at hun skal svare på noen spørsmål, deriblant er det noen som har spurt «hvordan går det egentlig med deg?».

- Generelt sier man «jeg har det bra», men jeg har det ikke bra. Jeg har ikke hatt det bra på noen måneder nå (...). Mye har skjedd i mitt personlige liv. Jeg føler at jeg er i ferd med å bli utslitt. Hjertet mitt er helt knust og jeg har ingen inspirasjon. Jeg har ingen kjærlighet til noe (....). Jeg er lei av at det er så mye drama i livet mitt, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer