Braunwyn Windham-Burke:

- Hjertet mitt er knust

Bekrefter brudd.

BRUDD: Braunwyn Windham-Burke (til høyre) var i et forhold med Victoria Brito. Nå er det slutt. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for GLAAD/AFP / NTB
BRUDD: Braunwyn Windham-Burke (til høyre) var i et forhold med Victoria Brito. Nå er det slutt. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for GLAAD/AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjerne Braunwyn Windham-Burke (44), kjent fra «Real Housewives of Orange County», har vært gift med ektemannen Sean Burke (47) i over 20 år og sammen har de rukket å få syv barn.

I 2020 kom Windham-Burke ut som lesbisk i et intervju med GLAAD, ifølge ET Online. Til tross for dette var hun bestemt på at hun ikke ville gå fra ektemannen.

Kort tid senere ble det også kjent at hun hadde funnet lykken med modellkjæresten Victoria Brito (30), men lykken ble kortvarig for paret.

Forrige uke ble det nemlig kjent at de har gått hver til sitt. Det bekrefter en kilde overfor People.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

- Det fungerte bare ikke. De hadde god kjemi, men til slutt var det ikke nok til å opprettholde det og den lange avstanden ble for vanskelig å vedlikeholde, sier kilden, og fortsetter:

- Braunwyn er knust. Hun falt hardt, hun falt raskt og hun elsket Vic av hele sitt hjerte. Forholdet tok slutt, og det er vondt for henne.

Bekreftet bruddet

Kilden fortalte videre at realitystjernen, som tidligere har vært åpen om at hun er alkoholiker, nå skal fokusere på å holde seg edru og være en god mor til barna sine. I tillegg er hun innstilt på at hun ikke skal la stresset fra bruddet påvirke edrueligheten hennes.

SAMMEN: Braunwyn Windham-Burke og Victoria Brito datet i ni måneder. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
SAMMEN: Braunwyn Windham-Burke og Victoria Brito datet i ni måneder. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

Fredag tok realitystjernen til Instagram-story og bekreftet at de har gått fra hverandre.

«Hjertet mitt er bare knust. Bruddet mellom meg og Vic, det er vanskelig. Det er vanskelig … Dette var som mitt første langvarige kvinnelige forhold som har gått veldig opp og ned. Det er normalt».

LES OGSÅ: Svarer på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer