Ashley Cain:

- Hjertet mitt er knust

Snakker ut om sorgen.

I SORG: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I helgen gikk hun bort, og nå åpner foreldrene opp om sorgen. Foto: Skjermdump / Instagram
I SORG: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I helgen gikk hun bort, og nå åpner foreldrene opp om sorgen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter seks tunge måneder kunne den tidligere fotballspilleren Ashley Thomas Cain (30), også kjent fra «Ex on the Beach» og MTV-serien «The Challenge», i helgen melde at han hadde mistet sin åtte måneder gamle datter, Azaylia Diamond Cain.

I fjor ble hun nemlig diagnostisert med leukemi - en nyhet han først delte med følgerne sine i oktober. Den gang beskrev han datterens kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

Etter flere måneder med hyppige oppdateringer om datterens helse, kom den hjerteskjærende nyheten om Azaylias dødsfall lørdag.

«Hvil i paradis, prinsesse. Jeg vil alltid holde deg i hjertet mitt, helt til jeg kan holde deg igjen i himmelen», skrev han i et innlegg på Instagram.

Nå åpner 30-åringen, samt Azaylias mor, ytterligere opp om sorgen.

SKREKKBESKJED: Da Marte var to år merket foreldrene at noe var galt, hos legen fikk de skrekkbeskjeden, hun hadde leukemi. Video: Se og Hør Vis mer

«Du reddet livet mitt»

I et innlegg på Instagram skriver nemlig realityprofilen at sorgen han sitter igjen med oppleves som ubeskrivelig.

«Hjertet mitt er knust. Du ga livet mitt mening, mitt ansikt et smil, fylte hjertet mitt med kjærlighet og sjelen min med stolthet. Jeg kan ikke beskrive tristheten og smerten med ord, det finnes ikke nok ord til å beskrive den», innleder han innlegget.

30-åringen skriver videre at han elsker datteren med hele seg, og at savnet er stort allerede.

«Du gjorde meg til en bedre mann. Du gjorde meg til den personen jeg alltid ønsket å være. Du lærte meg mer på dine åtte måneder enn jeg har lært hele livet. Jeg vet ikke hvorfor du har blitt tatt fra meg, og hjertet mitt verker i ditt fravær».

«Du reddet livet mitt, det gjorde du virkelig. Med min andre sjanse lover jeg deg at jeg skal få ditt navn til å leve videre i våre hjerter, våre tanker og våre bønner».

Avslutningsvis skriver realityprofilen at han er velsignet, beæret og privilegert som har fått være faren hennes, og at han ville gått gjennom all smerten igjen og igjen - fordi det hun ga ham i de åtte månedene vil være med ham for alltid.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

I sorg

I et eget innlegg på Instagram skriver Azaylias mor, Safiyya Vorajee, at hun vil benytte anledningen til å takke for alle fine meldinger og fantastiske videoer hun har mottatt de seneste dagene.

«Det er så vakkert», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Hver dag blir vanskeligere, men Azaylia lærte meg styrke og mot som hun utførte 100 prosent, og jeg må gjøre henne stolt ved å gjøre det samme. En spesiell takk til Azaylia for å lære oss alle den virkelige meningen med livet».

Vorajee har, i likhet med Cain, delt hyppige statuser gjennom datterens åtte måneder lange liv.

Transplantasjon

Ifølge Lommelegen er leukemi, som også kalles blodkreft, kreft i vevene i kroppen som lager blodceller, inkludert beinmargen og lymfesystemet.

Azaylia ble født i august, men allerede i oktober kom den knusende kreftnyheten.

«Jeg fant ut at min vakre datter Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med en veldig sjelden aggressiv form for leukemi, som har ført til mange komplikasjoner», var blant det han skrev i innlegget på Instagram den gang.

I januar kom det fram at datteren skulle gjennomgå en stamcelletransplantasjon, ifølge blant andre US Weekly. I februar meldte foreldrene at transplantasjonen var vellykket.

I månedene etter forverret imidlertid datterens sykdom seg, og lørdag gikk hun bort.

LES OGSÅ: - Bør ikke få dansk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer