Kim Kardashian og Kanye West skilles:

- Hjertet mitt er knust

Reaksjonene er mange etter at det ble kjent at Kim Kardashian skiller seg fra Kanye West.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld sprakk nyheten om at Kim Kardashian (40) hadde søkt om skilsmisse fra Kanye West (43).

Det ble bekreftet overfor TMZ, etter en lang periode med spekulasjoner.

Kardashian og West giftet seg i 2013, og har siden blitt en familie på seks. Nå er imidlertid en epoke over, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

- Trodde det skulle vare

Hittil har de største stjernene forholdt seg taus rundt nyheten, men det kan man mildt sagt si ikke gjelder fansen. De har nærmest stormet til sosiale medier for å dele glede, frustrasjon og tårer - noen mer seriøse enn andre.

Spesielt på Twitter har reaksjonene strømmet inn.

«KimYe-skilsmissen er så rar, fordi vi så den komme, men samtidig trodde jeg virkelig det skulle vare», har en skrevet på Twitter.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

«Å se Kim og Kanye skille seg er trist. Liksom, ja, vi så det komme, men jeg jubler ikke over at noen mister familien sin. Kim har virkelig gjort sitt beste. Kanye har også prøvd. Til slutt viste det seg derimot at det ikke var nok», har en annen trist fan skrevet.

«Omg, hjertet mitt er knust. Er det virkelig sant? Skal du skille deg? Jeg gråter ... dette er forferdelig», har en tredje skrevet.

«Helt seriøst, Kim og Kanye-skilsmissen er seriøs. Hun støttet virkelig et individ med en psykisk lidelse. Hun gjorde sitt beste. Det krever ekte styrke å gå», har fjerde skrevet.

Vedkommende sikter til Kanye West, som flere ganger har vært åpen om at han er diagnostisert med Bipolar lidelse. Ifølge Helse-Norge er det en psykisk lidelse som gjør at humøret ditt og aktivitetsnivået ditt svinger mer enn hva andre mennesker opplever.

Føler på sorgen

I tillegg til at flere viser sin støtte til paret, har flere kjent at det er tøft - selv som tilskuer.

«Jeg oppfører meg som om jeg personlig er berørt av KimYe-skilsmissen, men helt seriøst, jeg er så lei meg. Jeg har vært BESATT av dem siden dag én», skriver en.

«KimYe-skilsmissen er faktum. Vær så snill å respekter privatlivet mitt i denne vanskelige tiden», har en annen tvitret med en såkalt gif av Kim Kardashian som gråter.

«Når du innser at KimYe-skilsmisseryktene ikke er rykter».

Morer seg med Kris

Selv om store deler av reaksjonene viser at fansen nærmest er knust over skilsmissenyheten, har flere benyttet anledningen til å ha det gøy. En gjenganger er at flere konspirerer om at Kardashians populære «momager» (mor og manager, journ.anm.) Kris Jenner (64) har hatt en brikke i spillet.

Det er riktignok bare for humor - da Jenner gjennom realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians» flere ganger har gitt uttrykk for at familiedrama sjelden går henne hus forbi.

På grunn av det, har fansen skapt følgende ordtak: «Djevelen jobber hardt, men Kris Jenner jobber hardere».

FÅR SKYLDA: Fansen er ikke nådig, og flere gir Kris Jenner skylda for å ha lekket skilsmissenyheten. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty/ AFP/ NTB
FÅR SKYLDA: Fansen er ikke nådig, og flere gir Kris Jenner skylda for å ha lekket skilsmissenyheten. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty/ AFP/ NTB Vis mer

I sommer fyrte Kanye West selv løst mot svigermora, hvor han blant annet omtalte henne som «Kris Jong-Un» - og med det impliserte at han mener hun har diktatorliknende tendenser.

Heller ikke etter at skilsmissen ble kjent, har Jenner fått fred. Flere tuller nemlig med at det er 64-åringen selv som lekket nyheten, for å holde familien aktuell fram til aller siste sesong av familieprogrammet sendes seinere i vår.

«Kris Jenner mens hun sørger for at alle medier vet om Kim og Kanyes skilsmisse», har en skrevet.

«Kris Jenner etter at hun lekket KimYe-skilsmissen til TMZ», skriver en annen, til en video av Jenner selv tatt fra «Keeping Up».

Blitt enige

Som nevnt var det fredag denne uka det ble kjent at Kardashian og West skal skilles etter et nesten sju år langt ekteskap.

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Det kom også fram at Kardashian og West hadde en ektepakt sammen, og at begge parter langt på vei skal være enige om utfallet.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendisadvokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skriver kjendisnettstedet.

Paret har enn så lenge ikke kommentert skilsmissen.

LES OGSÅ: Stjernen er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer