Sharon Osbourne:

- Hjertet mitt er knust for ham

Ozzy Osbourne ble diagnostisert med sykdommen Parkinsons i 2019.

SYK: Ozzy Osbourne lever med Parkinsons sykdom. Nå åpner kona Sharon seg opp om livet som pårørende. Foto: David Fisher/REX/NTB
SYK: Ozzy Osbourne lever med Parkinsons sykdom. Nå åpner kona Sharon seg opp om livet som pårørende. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det var ved inngangen av 2020 det ble kjent for verden at rockelegenden Ozzy Osbourne (73) var blitt diagnostisert med den alvorlige diagnosen Parkinson.

- Det har vært utrolig utfordrende for oss alle. Jeg gjorde mitt siste show på nyttårsaften på The Forum, sa han under en «Good Morning America»-sending den gang.

Nå har det snart gått to år siden nyheten ble kjent. Kona Sharon Osbourne (69) kan fortelle at det slettes ikke har vært enkelt å være pårørende.

Gråter når han ikke ser

Sharon og Ozzy Osbourne har vært gift i hele 40 år. Fire tiår som rette ektefolk innebærer riktignok et godt bekjentskap, noe som kan gjøre ting ekstra sårt når den ene parten blir syk.

I dokumentaren «Paxman: Putting Up With Parkinsons», gjengitt av E! News, åpner kona Sharon opp om hvordan det er å se sin elskede forandre seg.

GNIST: Iselin Guttormsen og Catalin Andrei har måtte svare på romanserykter denne sesongen, og nå letter de enda mer på slørte om hva som egentlig skjer mellom dem. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg tenker bare på hvordan ektemannen min alltid har vært så energisk, elsket å gå på tur og holdt to timer lange konserter hver kveld, sprang rundt som en gal mann, forteller hun.

Da Ozzy fikk diagnosen stoppet livet opp - i hvert fall det hun kjente til.

- Når jeg ser på mannen min, knuser hjertet mitt for ham. Jeg er trist for at jeg må se ham slik, men det han går gjennom er verre. Når jeg ser på ham og han ikke vet det, gråter jeg.

I mørket har det likevel vært fine øyeblikk. Familien, som Sharon sier.

- Vi tilbringer mye mer tid sammen.

Levd et fritt liv

Til tross for at Ozzy Osbourne har vært gift i 40 år med kona Sharon, har han ikke alltid levd livet som en gift mann. Paret snakket ut om den gjentatte utroskapen som har preget ekteskapet under et besøk hos «Good Morning Britain» i 2020.

KJÆRESTER: Tidligere «Ex on the beach»-deltakerne Martine Baardseng og Robin Johansson blir kjærester under intervjuet. Video: Rød Løper Vis mer

- Det har vært som et Shakespeare-stykke, kjærlighetshistorien vår. Ozzy har vært en gammel gris når det kommer til damer. Jeg var ødelagt, sier kona i intervjuet.

Hun siktet særlig til en affære rockeartisten hadde med enn frisør i 2017. Selv har han erkjent at han i likhet med narkotika har vært avhengig av sex.

Sharon har imidlertid gitt klar beskjed om hva hun tolererer:

- Jeg sa til Ozzy at hvis han noen gang gjorde det her mot meg igjen, skulle jeg klippe av ham håret og klippe i stykker alle klærne hans, sier hun.

Ozzy Osbourne var lenge vokalist i bandet Black Sabbath. De spilte sin siste konsert i 2017, men Osbourne har etter det gjort soloturneer.

LES OGSÅ: Realitydeltakeren føler seg urettferdig behandlet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer