Chrissy Teigen og John Legend:

- Hjertet mitt er knust for deg og John

Verdens kjendiser sender sine kondolanser til Chrissy Teigen og John Legend etter at de mistet sønnen Jack.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at stjerneparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) har mistet sin sønn, Jack. Det skrev Teigen i et tårevått innlegg på Instagram, etter at hun den siste tiden har vært lagt inn på sykehus med blødninger fra morkaken.

Til slutt hadde sønnen for store komplikasjoner til å overleve, og nå sitter foreldrene igjen med en bunnløs sorg.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev 34-åringen i det hjerteskjærende innlegget.

KONDOLANSE: Kim Kardashian er blant dem som har sendt varme ord til ekteparet etter dødsfallet. Foto: Jean-baptiste Lacroix / AFP / NTB
KONDOLANSE: Kim Kardashian er blant dem som har sendt varme ord til ekteparet etter dødsfallet. Foto: Jean-baptiste Lacroix / AFP / NTB Vis mer

Nå slår kjendisene ring rundt Chrissy Teigen og John Legend etter at Jack gikk bort. I kommentarfeltet på Instagram har det strømmet inn med kommentarer fra berømtheter verden over, som ønsker å vise sin støtte til ekteparet.

Realitystjernen Kim Kardashian (39) er blant dem som har lagt igjen en kommentar.

«Vi er alltid har for deg, og elsker dere så mye», skriver 39-åringen.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

- Kondolerer så mye

Superstjernen Paris Hilton (39) har også sendt sine kondolanser til ekteparet.

«Hjertet mitt er knust for deg og John. Jeg kondolerer så mye. Sender deg og din familie så mye kjærlighet. Elsker deg kjære», skriver Hilton, etterfulgt av mange røde hjerter.

Hailey Bieber (23), kona til superstjernen Justin Bieber (26), velger å uttrykke sin støtte på denne måten:

«Jeg er så lei meg. Tenker på deg og John, ber for dere, og sender dere så mye kjærlighet i løpet av denne tiden».

«Sender dere så mye kjærlighet akkurat nå», lyder skuespiller Channing Tatums (40) oppmuntrende ord til Chrissy Teigen og John Legend.

Skuespiller Selma Blair (48) er blant dem som har lagt igjen en nokså lang kommentar, hvor hun deler sin dypeste medfølelse.

«Jeg beklager så mye, englemamma. Jeg er så lei meg. Denne sorgen. Denne sorgen. Den vil tynge deg ned og kjærligheten vil bryte gjennom. Jeg er så lei meg. Familien din. Mine dypeste medfølelser», skriver 48-åringen.

- HJERTET MITT ER KNUST: Hotellarving Paris Hilton sender også sine kondolanser til John Legend og Chrissy Teigen. Foto: Willy Sanjuan / INVISION / NTB
- HJERTET MITT ER KNUST: Hotellarving Paris Hilton sender også sine kondolanser til John Legend og Chrissy Teigen. Foto: Willy Sanjuan / INVISION / NTB Vis mer

Andre stjerner som Sophia Bush (38), modell Cara Delevingne (28), Elizabeth Chambers (38), Jenna Dewan (39) og sanger Natasha Bedingfield (38) har også valgt å sende sine kondolanser til stjerneparet i kommentarfeltet.

Det er utvilsomt mange som tenker på Chrissy Teigen og John Legend etter sønnens dødsfall, og på få timer har førstnevntes innlegg fått nærmere 200 000 kommentarer.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Innlagt med blødninger

Tidligere denne uken fortalte Teigen på Instagram at hun hadde blitt innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Da sa stjernen at hun hadde blødd i nærmere en hel måned.

Til slutt mistet stjerneparet altså sin kjære Jack.

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», skrev Teigen i innlegget torsdag.

I SORG: Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen Jack. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
I SORG: Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen Jack. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer

Videre takket det kjente ekteparet for all støtten de har fått, samtidig som de er takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2).

Det var i august det ble kjent at John Legend og Chrissy Teigen ventet sitt tredje barn. I et intervju med Today, gjengitt av blant andre US Weekly, gikk imidlertid «All of Me»-sangeren langt i å antyde at konas graviditet ikke var planlagt.

- Det var en overraskelse. En liten karantene-overraskelse kan man vel si, røpet han den gang.

Chrissy Teigen og John Legend har vært gift siden 2013.

LES OGSÅ: «Twilight»-stjernen mistet barn i sjette måned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer