ANGRER: I august ble Brown dømt for overfallet på Rihanna, men nå bønnfaler han eksen om å komme tilbake til han. Foto: AP
ANGRER: I august ble Brown dømt for overfallet på Rihanna, men nå bønnfaler han eksen om å komme tilbake til han. Foto: APVis mer

- Hjertet mitt er ikke komplett

Den voldsdømte rapperen vil ha eks-kjæresten tilbake.

SEHER.NO: I august ble artisten Chris Brown (20) dømt til 1400 timer samfunnstjeneste etter å brutalt ha overfalt sin tidligere kjæreste, Rihanna (21), i februar.

Popstjernen ble også dømt til å holde seg unna Rihanna de neste fem årene, og fikk forbud mot å sende epost eller ringe henne. 

Til tross for at det kun er en måned siden 20-åringen ble dømt til å holde seg unna eks-kjæresten, legger han ikke skjul på at hans ønsker en gjenforening.

Tirsdag brukte artisten Twitter for å uttrykke sin kjærlighet til eks-kjæresten.

"Hjertet mitt er ikke komplett. Den delen som fremdeles er der, er kjærligheten til mine fans, karrieren, venner og familie... Gud. Men jeg savner noen eller noe" lød Browns oppdatering på nettstedet.

For å understreke hvem det er han savner, postet Brown en link til en versjon av sin nye låt "Changed Man" på YouTube. Videoen viser flere bilder fra de 18 månedene han var sammen med Rihanna, hvor paret kysser, klemmer og hvisker kjærlige ting til hverandre.

Se YouTube-videoen under:

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Selvsagt husker jeg hva som skjedde