Nora Mørk:

- Hjertet mitt datt i gulvet

Nora Mørk åpner seg om marerittåret hos «Lindmo».

SNAKKER OM MARERITTET: - Jeg var så flau. Jeg skammet meg ekstremt, sier Nora Mørk hos «Lindmo». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNAKKER OM MARERITTET: - Jeg var så flau. Jeg skammet meg ekstremt, sier Nora Mørk hos «Lindmo». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Nora Mørk (27) har hatt et tøft år. For snart ett år siden ble det kjent at mobilen hennes ble hacket og private bilder var på avveie. Hverdagen ble til et mareritt.

Håndballstjernen har tidligere åpnet opp overfor Dagbladet om hvordan det har preget henne, og hvordan hun har slitt med å finne tilbake til seg selv og godta det å være Nora Mørk.

Nå forteller hun om marerittet overfor NRK-profilen Anne Lindmo, i talkshowet som går fredag kveld.

- Er det sant?

- Jeg var så flau. Jeg skammet meg ekstremt. Det å ta en telefon til faren din og fortelle at dette har skjedd ... Det tok meg en del uker. Selv om de skjønte at noe var galt fordi jeg så fysisk helt forferdelig ut. Jeg var dehydrert. Jeg presterte ikke. De skjønte at noe var på gang. Men de ante ikke omfanget, sier Mørk ifølge NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer