Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez:

- Hjertet mitt brast

Cristiano Ronaldos kone Georgina Rodriguez snakker ut etter at paret mistet en sønn tidligere i år.

ÅPNER OPP: Georgina Rodriguez åpner opp om familietragedien tidligere i år. Her med ektemannen Cristiano Ronaldo. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / NTB
ÅPNER OPP: Georgina Rodriguez åpner opp om familietragedien tidligere i år. Her med ektemannen Cristiano Ronaldo. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I april i år mistet Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo (37) og hans spanske kone Georgina Rodriguez (28) en sønn.

Rodriguez og Ronaldo har vært sammen siden 2017 og ventet tvillinger, men den ene overlevde altså ikke. Bare jenta, Bella Esmeralda, overlevde fødselen.

Rodriguez, som jobber som modell, snakker nå ut om tragedien i Netflix-dokumentaren «I am Georgina».

- I år opplevde jeg det beste og det verste øyeblikket i mitt liv på bare ett øyeblikk. En stor del av hjertet mitt brast på den tiden, og jeg lurte på hvordan jeg skulle fortsette, sier hun i dokumentaren, gjengitt av Marca, og fortsetter:

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han har fått over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

- Jeg så inn i mine barns øyne. Den eneste måten å komme gjennom dette på var at vi alle sto sterkt sammen.

Det er uklart hvorvidt dødsfallet skjedde under fødsel eller i svangerskapet.

Ronaldo selv er far til fire barn. Hans førstefødte, Cristiano Jr,. ble født i 2010. Identiteten til moren er ikke kjent, og Ronaldo har full foreldrerett til sønnen.

Manchester United delte sine kondolanser med paret etter at den tragiske nyheten kom ut tidligere i år.

- Din smerte er vår smerte. Vi sender deg kjærlighet og styrke, skrev klubben.

I kommentarfeltet på innlegget kommenterte også flere av portugiserens medspillere i United sin medfølelse. Deriblant Alex Telles, David De Gea og Diogo Dalot.

LES OGSÅ: - Slag i trynet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer