Bode og Morgan Miller:

- Hjertet mitt bobler over av kjærlighet

Ny glede etter tragedien.

BLIR FORELDRE: Morgan og Bode Miller venter barn igjen. Foto: Kcr/REX/NTB
BLIR FORELDRE: Morgan og Bode Miller venter barn igjen. Foto: Kcr/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2018 opplevde alpinstjernen Bode Miller (43) og kona Morgan Beck Miller (34) det utenkelige, da deres 19 måneder gamle datter Emeline «Emmy» døde i en drukningsulykke.

Morgan var på besøk hos naboen da hun innså at datteren plutselig var borte. Da hun fant henne livløs i bassenget, var det allerede for sent. Livet sto ikke til å redde.

Siden den gang har paret delt åpent om den vanskelige tiden, og om hvordan de har klart å komme seg gjennom det.

Drømmen gikk i oppfyllelse

Selv om det har vært mye for familien, har de funnet trøst i sine andre barn Nash (6), Easton (2 1/2) og tvillingene Asher og Aksel (18 mnd.). Fra to tidligere forhold har idrettsstjernen også datteren Dace (13) og sønnen Nate (8).

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

De tre yngste barna ble født etter dødsfallet til vesle Emmy, og sist uke kom den gledelige nyheten om at Morgan og Bode blir foreldre nok en gang.

- Vi har kommet til vårt aller siste svangerskap, fortalte den vordende seksbarnsfaren til People, og fortsatte:

- Etter at vi mistet Emmy ønsket vi begge å prøve å få en jente. Det går selvfølgelig ikke an å erstatte et barn. Alle våre er så unike at vi blir like overrasket hver gang, men da vi fikk identiske tvillinggutter tenkte vi: «Wow, kanskje, kanskje dette blir siste gang».

Det ble det altså ikke.

Morgan forteller videre at de de begge visste at de hadde mer kjærlighet å gi, men at dette nok blir deres siste tilskudd til den allerede store familien.

Mandag avslører duoen på Instagram at drømmen har gått i oppfyllelse.

- DET ER EN JENTE!!! Jeg har ikke ord for å beskrive dette øyeblikket. Hjertet mitt bobler over av kjærlighet og vi er så spente over å kunne ønske en babyjente velkommen til familien i november, jubler Morgan.

Kort tid etter at datteren Emmy døde valgte Bode og Morgan Miller å stille opp i flere intervjuer, der de fortalte om den skjebnesvangre dagen.

Det gjorde de for å advare andre foreldre, slik at ingen andre skal måtte oppleve det samme. Blant annet delte paret at de hadde lært sønnen Easton, som kom til verden fire måneder etter dødsfallet, å svømme. Han var da bare ti måneder gammel.

Sommeren 2019 kom nyheten om at ekteparet ventet tvillinger.

Vis mer

Det var da de gjestet «The Today Show» at duoen avslørte graviditeten. De fortalte at det var et stort sjokk at de skulle bli foreldre nok en gang. Spesielt merkelig var det fordi 43-åringen alltid hadde ønsket seg identiske tvillinggutter.

På Instagram skrev paret at de gledet seg stort til å se familien vokse, samtidig som de hyllet sin avdøde datter.

LES OGSÅ: Céline Dion delte sjeldent bilde av alle barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer