NYTT PAR?: Det kan virke som om DJ- og programleder Nick Grimshaw er Peaches Geldofs nye flamme. Se bare på kinnet hans. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Det kan virke som om DJ- og programleder Nick Grimshaw er Peaches Geldofs nye flamme. Se bare på kinnet hans. Foto: All Over PressVis mer

Hjertet banker for Geldof

Rockedatter Peaches Geldof er "en skikkelig flørt."

SEHER.NO: Rockedatter og stil-ikon Peaches Geldof (18) vet å treffe gutter, og bytter "kjærester" omtrent like ofte som andre bytter truser...


Det siste "kjærlighetsobjektet" til Bob Geldofs DJ-datter er DJ-kollega og programleder Nick Grimshaw (21), som nylig ble observert tett omslynget med Jude Laws eks-kone Sadie Frost, skriver Daily Mail.


Det kan dermed se ut til at  18-årige Peaches en gang for alle har byttet ut sin lidende "langtidskjæreste" Fred Les.


Les har vært Peaches lojale kompanjong i flere år, og må føle seg ganske tåpelig når han annen hver dag ser kjæresten avbildet i mediene med en ny mann.


Peaches og Grimshaw ble observert i det de nylig forlot lanseringen av Mary-Kate og Ashley Olsens nye klesolleksjon "The Row", på det eksklusive shoppingsenteret Harvey Nichols.


Peaches var opprinnelig på lanseringen sammen med søsteren Pixie, men skal ha tilbragt hele kvelden og tilslutt forlatt festen med Grimshaw.


Ifølge en kilde var det svært tydelig at det var gnister mellom de to.


- Peaches er en skikkelig flørt, og ble kjempeglad da hun så Nick. Først bare pratet de sammen, men det var først når de bestemte seg for å forlate festen at det hele ble interessant, skal kilden ha uttalt.

Rett etter at paret kom ut av shoppingsenteret skal Peaches ha plantet et saftig kyss på Grimshaws munn, før de deretter kastet seg inn i en ventende taxi.

Med denne oppførselen kan det virke som om rockedatteren prøver å sende "noen" en tydelig beskjed...


LES OGSÅ: - Født inn i moteverdenen