Ben Goldsmith:

Hjerteskjærende bønn etter datterens (15) død

- Kjære gud, kan jeg få jenta mi tilbake?

KOMMENTERER DØDSFALLET: Mandag denne uka mistet den 15 år gamle milliardærarvingen Iris Annabel Goldsmith livet i en ATV-ulykke på faren, Ben Goldsmith, sin eiendom i Storbritannia. Nå forteller han om tapet av datteren. Foto: Alan Davidson/Rex/NTB Scanpix
KOMMENTERER DØDSFALLET: Mandag denne uka mistet den 15 år gamle milliardærarvingen Iris Annabel Goldsmith livet i en ATV-ulykke på faren, Ben Goldsmith, sin eiendom i Storbritannia. Nå forteller han om tapet av datteren. Foto: Alan Davidson/Rex/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to dager siden kom den grufulle og tragiske nyheten om at den 15 år gamle, britiske milliardærarvingen Iris Annabel Goldsmith hadde gått bort. Hun omkom i en brutal firhjulingulykke på farens gård ved Somerset i det sørvestlige England.

15-åringen var datter av den mektige britiske finansmannen Ben Goldsmith og hans ekskone, Kate Rothschild. Den nå avdøde jenta skulle ha arvet familieformuen sammen med sine to yngre brødre, Frank James Amschel og Isaac Benjamin Victor.

Sammen med brødrene var hun arving til verdier på svimlende 2,5 milliarder kroner.

Jentas far, Ben Goldsmith, skal angivelig ha vært på en cricketkamp da han fikk overlevert dødsbudskapet. Det skrev hans venn og cricket-kollega Kalim Khan på Twitter tidligere i uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer