Caitlyn Jenner:

- Hjerteskjærende å se hva barna mine gjør mot meg

Caitlyn Jenner (68) fortsetter å hugge løs på Kardashian-familien.

KLAR TALE: Caitlyn Jenner lar ikke beskyldingene fra Kim Kardashian stå ubesvart. Tidligere i uka ga hun tydelig uttrykk for at isfronten mellom henne og Kardashian-familien på ingen måte er borte. Foto: AFP / NTB Scanpix
KLAR TALE: Caitlyn Jenner lar ikke beskyldingene fra Kim Kardashian stå ubesvart. Tidligere i uka ga hun tydelig uttrykk for at isfronten mellom henne og Kardashian-familien på ingen måte er borte. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er viden kjent at realitykjendis Caitlyn Jenner (68) har fått et anstrengt forhold til ekskona Kris Jenner (62) og øvrig Kardashian-dynasti de siste årene.

Fem måneder etter at Caitlyn erkjente at hun ikke hadde snakket med stedatteren Kim Kardashian (37) på flere måneder, men at «vi sikkert vil få et nært forhold igjen snart», tyder riktignok lite på at isfronten har smeltet.

Da 62-åringen snakket for studentene ved universetet i Cambrigde tidligere i uka, under et arrangement, la hun overhodet ikke skjul på utfordringene tilknyttet sin tidligere familie.

INGEN KONTAKT: Båndene mellom Kardashian-familien og Caitlyn Jenner virker å være fullstendig brutt. Alt virket tilsynelatende å være i skjønneste orden under Kanye Wests konsert i begynnelsen av 2016. Foto: NTB Scanpix
INGEN KONTAKT: Båndene mellom Kardashian-familien og Caitlyn Jenner virker å være fullstendig brutt. Alt virket tilsynelatende å være i skjønneste orden under Kanye Wests konsert i begynnelsen av 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nye gnisninger

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, fortalte hun til publikum, ifølge Huffington Post.

Det var etter at Caitlyn slapp selvbiografien «Mitt hemmelige liv» i april at forholdet med Kardashian-klanen virkelig kjølnet. Kris Jenner, som var gift med 62-åringen i 22 år - før Caitlyn gikk gjennom et velomtalt kjønnsskifte - gikk hardt ut mot diverse påstander i boka, og fikk full støtte av døtrene.

I et nylig klipp fra realityserien «Keeping up with the Kardashian», som Caitlyn tidligere var en stor del av, tar familien et nytt oppgjør med boka. Ifølge Huffington Post beskriver Kim Kardashian sin stefar gjennom to tiår som «en løgner».

- Caitlyn har alltid hatt min fulle støtte, men hun er ikke en bra person, sier Kim, som henviser til en rekke påstander om jentenes far, den avdøde advokaten Robert Kardashian, i boka.

- Ordentlig vondt

Det er grunn til å tro at Caitlyn hadde stedatterens siste uttalelser i bakhodet da hun snakket for studentene i Cambrigde:

- De vil ikke ha meg i livene deres. Det er hjerteskjærende å se hva barna mine gjør mot meg, og jeg føler meg tråkket på. Det gjør ordentlig vondt, sier realitystjerna, og legger til:

- Jeg aner ikke hva framtiden vil bringe. Vi får se.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Caitlyn understreker at hun fortsatt har kontakt med døtrene Kendall (22) og Kylie (20), som hun fikk under ekteskapet med Kris Jenner. 62-åringen deltok i seinest i Kendalls bursdagsfest tidligere denne måneden, der også ekskona var til stede.

Verken hun, eller de resterende Kardashian-medlemmene, har kommentert Caitlyns siste beskyldninger.

Romanserykter

TV-profilen skapte for øvrig overskrifter for noe helt annet tidligere i uka, etter påstander om at realityprofilen hadde funnet kjærligheten med en 21 år gammel kvinne.

Onsdag la Caitlyn, via en talsperson, et endelig lokk på romanseryktene.

- De dater ikke, konstaterte talspersonen overfor US Weekly.

Jenta som ble hevdet å være Caitlyns flamme, Sophia Hutchins, skal ha tilbrakt mye tid med Caitlyn de siste månedene. De to skal blant annet ha blitt observert sammen på ferie i Los Cabos i Mexico forrige helg, som satte fyr på spekulasjonene.

LES OGSÅ: Gråt etter at hun ba om abort

STØTTER TRUMP: Caitlyn Jenner har i lang tid støttet president Trump. Nå vurderer hun å gå til valg selv. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer