Hjerteoperert i all hast

Familien ber for alvorlig syke Randy Travis.

OPERERT: Randy Travis ble nylig diagnostisert med hjertelidelsen kardiomyopati. Søndag ble han lagt inn på sykehus i Texas på grunn av alvorlige hjerteproblemer, og mandag gjennomgikk 54-åringen hjertekirurgi.  Foto: Stella Pictures
OPERERT: Randy Travis ble nylig diagnostisert med hjertelidelsen kardiomyopati. Søndag ble han lagt inn på sykehus i Texas på grunn av alvorlige hjerteproblemer, og mandag gjennomgikk 54-åringen hjertekirurgi. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Søndag ble countrystjernen Randy Travis (54) innlagt på sykehus i Texas på grunn av alvorlige hjerteproblemer.

Skandalesangeren, som lider av kardiomyopati - en sykdom som gjør at hjertet mister sin evne til å pumpe blod effektivt - ble hjerteoperert allerede mandag. Det sier Travis' svigersøster til People.
 
- Vi har fått beskjed om at han er blitt operert. Vi ber for ham nå, fordi mannen min hadde et hjerteinfarkt så sent som i fjor, det ligger til familien deres, uttaler Teresa Traywick.

Hun er gift med Grammy-vinnerens bror, Ricky Traywick.

- Moren deres gikk bort i ung alder på grunn av hjertet, så det er som om disse mennene følger i hennes fotspor. Mine bønner er hos dem. Det er alt jeg kan si akkurat nå, understreker hun overfor People.

Randy Travis, som også har Traywick som døpenavn, skulle egentlig spille konsert på Deadwood Mountain Grand i South Dakota på onsdag. Opptredenen er nå avlyst, men det er ennå ikke kjent når 54-åringen vil være på beina igjen.

LES OGSÅ: Naken countrystjerne truet med å drepe politimenn