Christer Rødseth:

Hjerteoperert: - Sliten

Christer Rødseth oppdaterer følgerne sine etter operasjon.

HJERTEOPERERT: Christer Rødseth deler bilde fra sykehuset. Foto: Privat
HJERTEOPERERT: Christer Rødseth deler bilde fra sykehuset. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld delte kjendiskokken Christer Rødseth (31) et bilde av seg selv fra en sykehusseng på Instagram-story. Til bildet påpekte han riktignok at «alt er ok», og at det er «flinke folk i norsk helsevesen».

Det kom imidlertid ikke frem hvorfor Rødseth er innlagt.

Operert

Når Se og Hør snakker med han torsdag morgen forklarer kokken at han har blitt operert for en medfødt hjertefeil.

- Jeg har byttet en aortaklaff, forteller han.

OK: Christer påpeker at alt er ok etter operasjonen. Foto: Privat
OK: Christer påpeker at alt er ok etter operasjonen. Foto: Privat Vis mer

Ifølge Store medisinske leksikon er aortaklaffen hjerteklaffen som er lokalisert mellom hjertets venstre hovedkammer og hovedpulsåren.

Rødseth forteller videre at alt er ok etter forholdene, men at han er «jævlig sliten». Han påpeker også at han blir tatt godt ivaretatt på sykehuset.

SJELDENT: Virsaviya (11), som bor i Florida med familien, er født med en sjelden sykdom. Video: @legendari_love / @virsaviya_art_heart / @little_prince_ervin_joseph / @legenDari_Liquid_Love. Reporter: Ingebjørg Iversen Vis mer

Slik fant han det ut

TV-profilen har tidligere fortalt til Dagbladet at det var et panikkangst-anfall som brakte ham til legevakten, hvorpå den alvorlige hjerteklaff-feilen ble oppdaget ved en tilfeldighet.

- Legen lyttet på meg og hørte en bilyd på hjertet mitt. Han oppdaget at jeg hadde en hjerteklaff-feil. Han kommenterte at det var rart at ingen hadde hørt det før, fortalte han, og innrømmet at han var forvirret og i sjokk da han fikk beskjeden.

BAR BAKKE: For tre år siden fikk Sarah Elise Kolpus (25) en mystisk sykdom som endret livet hennes totalt. Vis mer

- Hjertefeil. Det var det eneste jeg hørte. «Hva kom til å skje nå?» «Hvilke konsekvenser ville det få?» «Kunne jeg i det hele tatt reise på ferie?» Hodet eksploderte i spørsmål, men heldigvis ble jeg beroliget rimelig raskt, fortsatte han.

Da han fikk dato for operasjonen orket han ikke å lese seg opp på hva det innebar, men hadde heller full tillit til kirurgene.

LES OGSÅ: - Avvist av flere sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer