Kara Bosworth Keough:

- Hjertene våre har eksplodert

Kara Bosworth og ektemannen opplevde alle foreldres mareritt da sønnen kom til verden.

VANSKELIG TID: Kara Bosworth og ektemannen mistet nylig sin nyfødte sønn. Nå åpner hun opp om de første to månedene uten ham. Foto: Kara Bosworth / Instagram
VANSKELIG TID: Kara Bosworth og ektemannen mistet nylig sin nyfødte sønn. Nå åpner hun opp om de første to månedene uten ham. Foto: Kara Bosworth / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede gått to måneder siden den amerikanske realitystjernen Kara Bosworth Keough (31) og ektemannen Kyle Bosworth (33) mistet sin nyfødte sønn, McCoy, bare kort tid etter fødselen.

Underveis i fødselen fikk den lille gutten skulderdystoci (fastlåst skulder, journ.anm.) og en komprimert navlestreng, og Bosworth har tidligere åpnet opp om sønnens bortgang.

Når han nå skulle ha vært to måneder gammel, er det mange følelser som strømmer på hos den 31 år gamle «Real Housewives of Orange County»-stjernen.

«Du skulle ha vært to måneder i dag. Du skulle ha funnet favorittsmukken din, og jeg skulle vært takknemlig for å endelig få de første (deilige) seks timene eller mer med søvn som gjør at jeg føler meg som en Disney-prinsesse med fugler syngende over hodet mitt», skriver hun innledningsvis til et bilde av den lille babyen på sykehuset.

- Ser etter deg

Bosworth skriver at i stedet for dette, sover hun over tolv timer hver natt, da det er lettere enn å være våken. Foreldrene skulle på denne tiden egentlig ha vasket opp etter den lille sønnen.

«Vi skulle ha vasket opp gulpet ditt. I stedet prøver vi å takle vår egen skit. Du skulle ha funnet stemmen din, lagd lyder og gjort at hjertet vårt eksploderte. Hjertene våre har eksplodert, men av helt andre grunner», fortsetter moren, som videre skriver at hun skulle ha sett på sønnen nesten hele dagen, men at hun nå søker etter ham andre steder.

«Jeg hører deg i sanger, jeg ser deg i skyene, i havet, i søsteren din sitt ansikt, i din fars armer. Jeg skal fortsette å se etter deg så lenge jeg lever».

31-åringen beskriver hverdagen uten McCoy som hard, men er likevel glad over å få være moren hans.

Satt fast

Sønnen, som fikk navnet McCoy Bosworth, ble født 6. april i år. Han er dermed født midt i pandemien store deler av verden befinner seg i, og mange fødende kvinner får av den grunn ikke ha sine partnere på fødestuen.

31-åringen og ektemannen fortalte nylig til «Good Morning America» at hun derfor opprinnelig hadde planer om å føde hjemme. Så fort fødselen var i gang skal hun derimot raskt ha merket at noe var galt, og skjønte fort at babyens skuldre satt fast.

Med hjelp fra en doula (en fødselsledsager journ.anm.) og to jordmødre fikk de babyen ut. Sønnens hjerteslag uteble, og de ble dermed hastet til sykehus med ambulanse. 45 minutter senere kom pulsen tilbake.

- Det virket som en evighet. Men han kom tilbake for å kjempe, for å se om han kunne leve, og det var et mirakel, fortalte hun under intervjuet.

SE TV: I programmet «Mer enn gull» på TV 2 åpner tidligere langrennsløper Erling Jevne opp om dagen da sønnen hans døde i en påkjørsel. Video: TV 2 Vis mer

Donerte organer

Som følge av tre kvarter uten hjerteslag og oksygen til hjernen hadde imidlertid den nyfødte sønnen pådratt seg en alvorlig hjerneskade. Etter 72 timer koblet til en ventilator på intensivavdelingen hadde sønnen fremdeles ikke blitt bedre. Kort tid senere døde han.

- Vi er glade for at vi fikk møte ham og fikk lære han å kjenne. Vi fikk noen milepæler vi ikke trodde vi skulle få. Vi fikk skifte bleie. Jeg fikk bli tisset på, noe som er en sønn-mamma-ting jeg ikke trodde jeg skulle få oppleve. Vi fikk holde ham, og vi fikk kjenne varmen fra kroppen hans, fortalte moren.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Bosworth kunne også fortelle at noe annet som har vært vanskelig ved sorgprosessen, er at kroppen fremdeles oppfører seg som den nylig har født, uten at hun har en baby som bevis.

Sønnens organer ble donert til andre trengende. Blant annet tilhører nå hjerteklaffene andre syke barn, og morsmelken er blitt gitt til en mor med en nyfødt på intensivavdelingen.

Fra tidligere har paret den fire år gamle datteren Decker Kate.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg håper de blir lykkelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer