«90 Day Fiancé»:

- Hjertene våre er fylt med glede

Paret røper babynyhet.

FORELDRE: Elizabeth og Andrei Castravet har blitt foreldre for andre gang. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELDRE: Elizabeth og Andrei Castravet har blitt foreldre for andre gang. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kunne «90 Day Fiancé»-paret Elizabeth Castravet (31) og Andrei Castravet (36) dele den hyggelige nyheten om at de skulle bli foreldre for andre gang. Fra før har de datteren Eleanor «Ellie» Louise (3).

For over en måned siden ønsket ekteparet en liten gutt velkommen til verden, som har fått navnet Winston Leo. Nyheten avslørte tobarnsmoren selv på Instagram.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

«HAN ER HER! Hjertene våre er SÅ fylte med glede akkurat nå, og vi elsker allerede å være en familie på fire», skrev 31-åringen i innlegget på plattformen.

Videre la Castravet til at datteren Eleanor er en stolt storesøster om dagen, og påpeker at alt nå handler om sin nye lillebror.

«Å få en gutt er en helt annen energi, og jeg elsker det så mye!!», fortsatte hun i innlegget.

Kommentarene har ikke latt vente på seg, og flere «90 Day Fiancé»- stjerner har gratulert de nybakte foreldrene, deriblant Tiffany Franco Smith (31). Hun dukket opp i den første sesongen av spinoff-serien «90 Day Fiancé: The Other Way».

«Aw, gratulerer! Og velkommen Winston, store klemmer til dere alle», skrev hun i kommentarfeltet.

Også Loren Brovarnik (34), som først var å se i sesong tre med sin da kommende ektemann Alexei Brovarnik (34), har gratulert tobarnsforeldrene. Selv har de i løpet av ekteskapet fått tre sønner.

«Velkommen til verden Winston! Og velkommen til guttemammaklubben!!!!», skrev 34-åringen.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Det var i januar 2019 at ekteparet fikk sitt aller første barn sammen. Nyheten delte de med E! News den gang.

- Dette er et så gledelig og fantastisk øyeblikk for oss. Vi har aldri følt oss så belønnet i våre liv, og vi ser frem til vår lysende fremtid som en familie på tre.

LES OGSÅ: Venter barn en måned etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer