Alexandra Rotan:

Hjernerystelse: - Ganske krise

Avslører skade før «Stjernekamp».

SKADET: Alexandra Rotan viser frem skaden på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKADET: Alexandra Rotan viser frem skaden på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag delte «Stjernekamp»-aktuelle Alexandra Rotan (25) et bilde av at hun hadde slått nesen under en squash-kamp.

Overfor VG forteller hun fredag at hun har pådratt seg hjernerystelse.

- En som er skikkelig sterk i klypa, han slo hardt og jeg fikk racketen midt på nesen. Jeg endte opp med en hjernerystelse. Han var veldig lei seg men jeg vant kampen. Jeg trøster meg med det, forteller hun.

Videre kommer det frem at artisten, spesielt kjent fra KEiiNO, fikk et ordentlig kutt og begynte å blø. Etter en tur på legevakten fikk hun beskjed om at hun hadde fått en liten hjernerystelse.

- Dette er ganske krise. Nå må jeg bare hvile hodet, sove mest mulig. Men det som stresser meg mest er at jeg som en følge av hjernerystelsen er blitt litt tett i nesen. Den er et av hovedverktøyene mine når jeg synger. Dette er ikke til min fordel - og nå har jeg også et konstant trykk i hodet, forteller Rotan til avisen.

Overfor Se og Hør legger ikke Rotan skjul på at det «er skikkelig synd at det skulle skje rett før morgendagens sending, som jeg har gledet meg ekstremt mye til»

SEX: Musikkgruppa Keiino var ute med ny låt, «Black Leather» og til låten fulgte en ganske drøy musikkvideo. Video: Keiino/ Rød Løper Vis mer

- Jeg er veldig blå og det gjør skikkelig vondt. Hevelsen har heldigvis gått ned litt, og hodet føles bedre. Jeg satser på at formen er tipp topp i morgen, sier hun, men legger til:

- Jeg blir selvfølgelig stresset, fordi jeg vil prestere på topp i hver sending. Det er så synd at det skulle skje nå på oppløpet, men jeg tar det hele med et smil, og gleder meg til morgendagen.

LES OGSÅ: Delte gladnyhet på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer