OPERERT: Olaf Thommessen skal ha vært igjennom nok en hjerneoperasjon for kort tid siden. Operasjonen betegnes som udramatisk. Foto: NTB scanpix
OPERERT: Olaf Thommessen skal ha vært igjennom nok en hjerneoperasjon for kort tid siden. Operasjonen betegnes som udramatisk. Foto: NTB scanpixVis mer

Hjerneoperert igjen

Olaf Thommesen har blitt hjerneoperert på nytt etter skilsmissen.

SEHER.NO: Venstres avtroppende nestleder, Olaf Thommessen (41), skal ifølge Se og Hør nylig ha vært gjennom en ny hjerneoperasjon.

Operasjonen skal ha vært udramatisk.

- Olaf holder en lav profil og ønsker ingen oppmerksomhet rundt det. Han er ikke ute etter å høste sympati, sier en person som står Thommessen nær til Se og Hør.

Den populære politikeren, som var gift med modellen Vendela Kirsebom i elleve år, merket det alvorlige hjerneslaget da han var på joggetur i Marka i 2005.

- Jeg husker ikke noe særlig fra den morgenen, men jeg husker at det gjorde så vondt at jeg måtte le, sa Olaf i et intervju med A-magasinet i ettertid.

- Det var helt absurd vondt. Jeg klarte ikke å gå og måtte krabbe tilbake på alle fire.

Nå skal han skrive bok om den tøffe tiden etter slaget, der han blant annet har gjennomgått et brudd med Kirsebom og en ny hjerneoperasjon.

- Boka vil inneholde refleksjoner og erkjennelser knyttet til begivenheter jeg har vært gjennom de to siste årene, har han sagt til Aftenposten.

Thommessen har ikke kommentert saken overfor Se og Hør.

Les også: Sammen på boligvisninger!