<strong>GLAD I EN DRAM:</strong> Pete Doherty sliter med alkohol- og narkotikaproblemer, og mange vil ha det til at det er nettopp dette som er grunnen til at musikeren hallusinerer Amy Winehouse-gjenferdet. Foto: STELLA PICTURES
GLAD I EN DRAM: Pete Doherty sliter med alkohol- og narkotikaproblemer, og mange vil ha det til at det er nettopp dette som er grunnen til at musikeren hallusinerer Amy Winehouse-gjenferdet. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Hjemsøkes av Winehouse-spøkelse

Musiker Pete Doherty er så redd at han har rømt fra leiligheten sin i London og bosatt seg i Paris.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Babyshambles»-frontmann Pete Doherty (32) og nylig avdøde Amy Winehouse har lenge vært noen av musikkbransjens mest alkohol- og narkotikanytende personer. Det gikk så langt at Winehouse, som ble 27 år, ble funnet død i sitt eget hjem i London i sommer.
 
Winehouse og Doherty var gode venner, og dødsfallet skal ha gått så kraftig innpå musikeren at han ikke var i stand til å møte opp og ta et siste farvel i begravelsen til «Rehab»-stjernen.

I følge The Sun har 32-åringen fortalt nære venner at han opptil fire ganger har sett gjenferdet av venninnen på soverommet og i vinduene i leiligheten sin den siste tiden.

- Han er hellig overbevist om at han ser spøkelset hennes, sier kilden til avisen.

Nå har det gått så langt at Doherty har rømt fra leiligheten sin i London, som ligger i nærheten av Winehouses leilighet i Camden, og bosatt seg i Paris.

- Det er mange som tror at dette skyldes hallusinering på grunn av narkotika og alkohol, men Pete hevder at han er rusfri, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Petter Pilgaard gifter seg på svensk slott 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer