HJEMME MED BARNA: Fridtjov Såheim jobber mindre denne høsten, så mens Henriette Steenstrup er aktuell med talkshow, er Fridtjov hjemme med barna. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
HJEMME MED BARNA: Fridtjov Såheim jobber mindre denne høsten, så mens Henriette Steenstrup er aktuell med talkshow, er Fridtjov hjemme med barna. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Hjemme med barna mens kona jobber

- Jeg sender faktura til henne, spøker Fridtjov Såheim.

SEOGHØR.NO: Neste uke begynner den nye sesongen av «Lilyhammer». Innspillingene er allerede gjort, noe som betyr at skuespiller Fridtjov Såheim (46) får en høst med mindre jobbing enn vanlig.

NYTER TIDEN: Såheim sier han nyter å være sammen med barna. Her er han med datteren Ebba. Foto: Stella Pictures
NYTER TIDEN: Såheim sier han nyter å være sammen med barna. Her er han med datteren Ebba. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kona, Henriette Steenstrup (40), har imidlertid en velfylt timeplan, med sitt eget TV-program og eventjobber.

- Jeg jobber 50 prosent bare i høst. Men når hun står på scenen på kveldene, har talkshow og holder event landet rundt, så er det greit at en av oss tar det halvt piano. Men det er klart når det har vært full speed siden 90-tallet, så var det litt uvant å ha tid til å være igjen i huset her når alle er gått, og rydde litt, rake løv ... Men nå nyter jeg det å henge med ungene mine. I hverdagssituasjoner. Det er sånn man blir kjent og får genuin kontakt, sier han til VG.

Skuespillerparet har barna Billy (3) og Ebba (7) sammen. Og Såheim spøker med at han sender regning når Henriette ikke er hjemme.

- Vi blander ikke økonomi. Det er den sikre veien til skilsmisse. Så jeg sender faktura. Slik betaler hun seg ut av dårlig samvittighet, sier han til avisen.


LES OGSÅ: Fikk slanketilbud etter TV-serie