Hjemme igjen etter operasjonen

Larry Birkhead er nok lettet nå...

UNDER KNIVEN: Vesle Dannielynne måtte nylig opereres for skjelingen sin. Pappa Larry Birkhead sier at operasjonen var svært vellykket. Foto: All Over Press
UNDER KNIVEN: Vesle Dannielynne måtte nylig opereres for skjelingen sin. Pappa Larry Birkhead sier at operasjonen var svært vellykket. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Datteren til den avdøde Playboy-modellen Anna Nicole Smith, Dannielynn (1), måtte nylig under kniven.
Årsaken var at jenta, som har blitt kåret til verdens mest innflytelsesrike baby, siden fødselen har hatt diagnosen strabisme, altså at hun skjeler.

Entertainment Tonight skriver at operasjonen var svært vellykket.

- Dannielynn er hjemme igjen etter operasjonen, og hviler ut, forteller jentas far Larry Birkhead (35) nettsiden.

Han benytter også anledningen til å takke helsepersonellet på Jules Stein Eye Institute, som han mener tok svært godt vare på Dannielynn.

Det var i januar at Birkhead fortalte at han og Smith hadde vært bekymret for datterens syn i lang tid.

- Jeg vil gjøre alt for at det blir rettet opp. Men etter å ha mistet Anna, hennes sønn og min far - som døde kort tid etter at han kom ut fra en enkel operasjon - er det hardt for meg å tenke på kirurgi for Dannielynn, fortalte han Theinsideronline.com.

Anna Nicole Smith døde av en overdose på Seminole Hard Rock Cafe Hotel & Casino i Florida for et år siden - kort tid etter å ha født Dannielynn.

LES OGSÅ: Deler ikke på Dannielynn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer