- Hjemme hos oss er det grilling av pølser i stua

Henriette Steenstrup og familien takler mørketiden på en relativt uvanlig måte.

AVSLAPPET HJEMMELIV: Skuespillerparet Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim er travle tobarnsforeldre. Når høsten og vinteren setter inn, koser familien seg med pølsegrilling - i stua! Foto: Espen Solli
AVSLAPPET HJEMMELIV: Skuespillerparet Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim er travle tobarnsforeldre. Når høsten og vinteren setter inn, koser familien seg med pølsegrilling - i stua! Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nordmenn flest har begynt å kjenne på mørketiden i det siste, og etter jul kan vinteren fort virke ganske så lang.

Komiker og skuespiller Henriette Steenstrup (41) sprer godt humør i TV 2-programmet «Dritseint med Edel». Men tobarnsmoren har også gode råd for å takle høst- og vintermørket i privatlivet.

- Mitt beste tips er å holde rundt de man er glad i, tenne noen kubbelys og fyre opp i peisen, sier hun til Se og Hør.

Les flere kjendisers tips mot vintermørket i ukens Se og Hør Extra!

Tar med friluftslivet inn

TV 2-profilen er gift med «Lilyhammer»-skuespiller Fridtjov Såheim (47), som hun har datteren Ebba (8) og sønnen Billy (4) med.

Henriette Steenstrup røper i Se og Hør Extra at familien på fire bruker bålet i peisen på en spesiell måte, som virkelig sikrer hjemmekos i mørket.

- Hjemme hos oss er det grilling av pølser rundt bålet i stua. Det er kjempehyggelig, forteller hun med et smil.

Tidligere har ektemannen hennes fortalt til VG at han har jobbet 50 prosent når kona har hatt det ekstra hektisk. Forhåpentligvis blir det uansett tid til pølsegrilling i skuespillerparets stue i tiden fremover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer