Hjemløs kvinne hevder hun er Blue Ivys mor

Gikk til rettssak mot Beyonce og Jay Z.

SØKSMÅL: Beyonce skal ha blitt møtt av et søksmål, der en hjemløs kvinne hevdet hun var moren til lille Blue Ivy. Foto: Stella Pictures
SØKSMÅL: Beyonce skal ha blitt møtt av et søksmål, der en hjemløs kvinne hevdet hun var moren til lille Blue Ivy. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som verdensstjerne opplever man mye rart. Det kan nok superparet Beyoncé (32) Knowles og Jay Z (44) skrive under på.

AVSLÅTT: Saken ble henlagt av en dommer i New York. Her er pappa Jay Z med Blue Ivy. Foto: Stella Pictures
AVSLÅTT: Saken ble henlagt av en dommer i New York. Her er pappa Jay Z med Blue Ivy. Foto: Stella Pictures Vis mer
SAMME SØKSMÅL: Kvinnen hadde tidligere i år gått til sak mot Kim Kardashian og Kanye West. Den gangen hevdet hun at hun var mor til parets datter North. Foto: NO CREDIT
SAMME SØKSMÅL: Kvinnen hadde tidligere i år gått til sak mot Kim Kardashian og Kanye West. Den gangen hevdet hun at hun var mor til parets datter North. Foto: NO CREDIT Vis mer

Nylig ble de møtt av et søksmål fra den hjemløse kvinnen Tina Seals. Hun hevder at hun er mor til stjerneparets datter, Blue Ivy.

I retten i New York hevdet Seals at hun hadde inngått en avtale med Beyoncé og Jay Z om å bære fram barnet.

Hun søkte ifølge nettstedet RadarOnline.com å foreta en morskapstest, og «en type kontrakt slik at hun kan få kompensasjon for det hun har bidratt med».

Dessverre for Seals skal saken etter kort tid ha blitt henlagt av en dommer. Det var det flere grunner til.


I papirene går det fram at anklagene fra Seals var irrasjonelle, og at det ikke var noe som helst som skulle tilsi at kvinnen kom med sannheter.

I tillegg skal Seals ha saksøkt forskjellige personer hele 27 ganger siden mai i år. Blant annet dreier det seg om et helt likt søksmål, der Seals hevder hun er mor til Kim Kardashian og Kanye Wests datter, North.

Beyoncé og Jay Z skal ikke ha kommentert søksmålet.


LES OGSÅ: Slik slår Beyonce tilbake mot bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer