HOLDER SEG AKTIV: - Jeg tror ikke en som låser seg ikke blir noe friskere av det. Jeg er ikke en som låser meg ikke og er deppa, selv om det har vært mye til tider, sier Jenny til Costume, ifølge VG. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
HOLDER SEG AKTIV: - Jeg tror ikke en som låser seg ikke blir noe friskere av det. Jeg er ikke en som låser meg ikke og er deppa, selv om det har vært mye til tider, sier Jenny til Costume, ifølge VG. Foto: Seher.no/Kirsti I.ErtsåsVis mer

- Hjelper det å sitte hjemme og stirre i veggen?

Jenny Skavlan er ikke nådig når hun omtaler folk som er hjemme som sykmeldte.

SEHER.NO: Skuespiller, programleder og klesdesginer Jenny Skavlan (23) er kjent for å si det hun mener. I denne månedens utgave av motebladet Costume er hun ikke nådig i sin beskrivelse av personer som sitter hjemme når de er sykmeldte.

- Nå skal jeg ikke bagatellisere deres problemer, men hjelper det å sitte hjemme og stirre i veggen? Jeg tror ikke en som låser seg ikke blir noe friskere av det. Jeg er ikke en som låser meg ikke og er deppa, selv om det har vært mye til tider. Jeg har for eksempel røket ut av "Skal vi danse"... sier Skavlan til motebladet.

23-åringens råd til folk er å komme seg videre i livet.

- Jeg har aldri lange perioder med nedtur. Sånn er moren min også. Hun kan være frustrert i en halvtime, men så får hun det ut og legger det bak seg. Hun har så mye hun skal gjøre at hun ikke har tid til å være deppa, forklarer hun.

VG har kontaktet Skavlan, som understreker at hun ikke ønsker å provosere, men uttaler seg på bakgrunn av hvordan hennes egen situasjon hadde vært som sykmeldt. Hun sier også at hun ikke er redd for å støte noen med uttalelsene.

- Nei egentlig ikke. Jeg er jo ikke den første som uttaler med om dette temaet. Det er min personlige mening, og har ingenting med min far og gjøre. Vi har aldri diskutert dette temaet hjemme, sier legedatteren til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal finne Norges nye superkokk