«Grease»-stjernen:

Hjelper datteren med å dyrke marihuana

Ifølge Chloe Rose Lattanzi (31) får hun full støtte av sin berømte mor, Olivia Newton-John (68), som også stiller som økonomisk hjelp.

EDRU: Chloe har vært åpen om sitt tidligere rusmisbruk, men etter over tre år som edru, vil hun nå starte en marihuanafarm for å hjelpe andre gjennom medisinsk marihuana Foto: NTB Scanpix
EDRU: Chloe har vært åpen om sitt tidligere rusmisbruk, men etter over tre år som edru, vil hun nå starte en marihuanafarm for å hjelpe andre gjennom medisinsk marihuana Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den australske skuespilleren, Olivia Newton-John (68) ble stjerne over natten da hun spilte rollen som Sandy i «Grease» i 1978.

68-åringen ble i 1992 diagnotisert med brystkreft og har vært åpen om sitt tøffe liv. I et intervju med bladet People forteller sangstjerna om sykdommen.

SUPERSTJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble superstjerner over natten etter suksessen med «Grease» i 1978 Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble superstjerner over natten etter suksessen med «Grease» i 1978 Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da stjernen ble syk i 1992 hadde hun sin datter, Chloe Rose Lattanzi (31) å ta vare på.

- Det var en ekkel tid. Jeg hadde en ung datter som trengte all fokus, sier hun om datteren.

Chloe var kun seks år da moren fikk kreftdiagnosen, og var til stede da hun kjempet og overvant kreften.

Nå ser det imidlertid ut til at Chloe vil hjelpe andre i samme situasjon.

Chloe, som er skuespillerens eneste datter, skal sammen min sin forlovede, James Driskill, starte en egen marihuana-plantasje.

Det skal dreie seg om marihuana som dyrkes for tillatt medisinsk bruk.

Ifølge Chloe får hun full støtte av sin berømte mor, som også stiller som økonomisk hjelp slik at hun skal få kjøpt tomt i Oregon. Dette skriver Women`s Day.

31-åringen forteller til nettstedet at hun vil bygge plantasjen for å starte en karriere hun har lidenskap for og ikke for egen nytelse.

Chloe har tidligere hatt problemer med rus og alkohol, men har siden hun var på rehab i 2013 vært edru og nykter.

- Mamma er veldig stolt av virksomheten og mener at marihuana kan være et mirakelprodukt når det brukes riktig, sier Chloe til avisen.

Chloe forteller at morens modige kamp mot kreften har inspirert henne.

- De siste årene har mamma og jeg lært om egenskapene til cannabis og sett de mirakuløse effektene den har hatt på våre nære venner som har hatt den forferdelig sykdommen, fortsetter hun.

Olivia skal i følge tidligere rapporter først ha vært rasende etter å ha funnet ut hva datteren brukte pengene på, men nå ser det imidlertid ut til at datteren har morens fulle støtte.

Var høy foran moren

RAMPELYSET: Chloe har så godt som vokst opp i rampelyset, men hun vil aldri anbefale noen å gjøre det. Likevel klandrer hun ikke moren for sine problemer. Foto: NTB Scanpix
RAMPELYSET: Chloe har så godt som vokst opp i rampelyset, men hun vil aldri anbefale noen å gjøre det. Likevel klandrer hun ikke moren for sine problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2013, samme år som skuespillerens søster Rona døde av kreft, sto Chloe også frem og fortalte om sitt dopmisbruk.

- Jeg klandrer ikke moren min for mine problemer. Men jeg ville aldri bli berømt eller tillate et barn å vokse opp i rampelyset, sa 31-åringen den gang.

Chloe var avhengig av å ruse seg i svært mange år, etter at hun slet med angst og anoreksi tidlig i tenårene.

Etter syv måneder på avrusning og hjelp fra forloveden, James Driskill, har hun klart å komme seg på rett kjøl.

I tidligere intervjuer har hun avslørt at hun som 22-åring tok kokain og drakk vodka hver dag.

- Å være full og høy ble så vanlig for meg at jeg kunne være høy foran mamma, og jeg tror ikke hun la merke til det fordi det var min normale tilstand, har hun fortalt.

Olivia Newton-John har foreløpig ikke kommentert datterens nye karriere.

LES OGSÅ: Avslørte 60 nye tatoveringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer