Hjelp, oppussing er best på TV

Hvordan ville du reagert når mannen har hengt opp Vålerenga-klanen på hele kjøkkenet?

EN LITEN HAKE...: Her får Charlotte i første episode beskjeden om at alt av oppsussing er det Gøran som skal stå for. Han er heldigvis murer selv og har mange håndtverkervenner, men hvordan er det med smaken hans? Foto: TV 3
EN LITEN HAKE...: Her får Charlotte i første episode beskjeden om at alt av oppsussing er det Gøran som skal stå for. Han er heldigvis murer selv og har mange håndtverkervenner, men hvordan er det med smaken hans? Foto: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«HJELP, HAN PUSSER opp» er en kjærkommen tilvekst til TV 3s livsstilsrekke med «Luksusfellen» og «Hellstrøm rydder opp».

PARENE SOM ER MED får 100.000 kr til oppussing, men det er en aldri så liten hake: Her er det nemlig mannen som både skal pusse opp, og bestemme hvordan alt skal se ut!

DEN FOR MANGE GJENKJENNBARE rollefordelingen med at hun bestemmer, og han gjør jobben står dermed for fall. Spenningen knytter seg til hvor godt de kjenner hverandres stil? Klarer mannen å bli ferdig i tide? Og ikke minst hvordan vil hun reagere på mannens innfall med for eksempel å ha et bilde av Vålerenga-klanen over hele kjøkkenbenken.

DILEMMAET FOR MANNEN er å enten tilpasse seg hva han tror hun vil sette pris på, eller kjøre sitt eget løp. To dager før ferdigstillelse får han for første gang innblikk i hvordan dama ville utformet sitt drømmerom, og står fritt til å gjøre noen endringer i siste liten.
 
PROGRAMMET BYR PÅ overraskende neglebitende stemning, man blir oppriktig engasjert i både gode og dårlige valg som tas på oppussingsfronten, og det er til og med litt rørende når det går bra til slutt. For det er liten tvil om at kvinnen, i første episode Charlotte, er sjeleglad for at Gøran ikke har ødelagt absolutt alt...

FOR TV-SEEREN er det som i «Luksusfellen» bare å nyte at man slipper å gå igjennom det samme som deltakerne selv, og nok en gang konstatere at oppussing - som slanking av både kropp og økonomi - er bedre å se på TV enn å utføre selv.

DET BLIR EN HAPPY ENDING etter to intense oppussingsuker for paret i første episode – til tross for klanen-bildet på kjøkkenet. Eller som fruen i huset sier: «Da har jeg et godt utgangspunkt å jobbe videre med», før hun legger til: «Nå fortjener han litt action. Jeg skal ikke være vond å be i dag».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er kloakk-TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer