DESPERAT KAMP: John Travolta kjempet desperat for å redde sønnens liv. Her er familien avbildet på golfferie i 2006.  Foto: All Over Press
DESPERAT KAMP: John Travolta kjempet desperat for å redde sønnens liv. Her er familien avbildet på golfferie i 2006. Foto: All Over Press Vis mer

- Hjelp meg! Jeg mister ham!

John Travolta måtte dras bort, da ambulansepersonellet kom for å hente sønnen.

Publisert
SEHER.NO: - Hjelp meg! Hjelp meg! Jeg mister ham, skal John Travolta ha ropt da helsepersonellet kom for å ta seg av sønnen Jett.

John Travoltas 16 år gamle sønn, Jett, døde fredag etter at han fikk et anfall på badet på familiens feriested på Bahamas.

Jett ble funnet av en barnevakt fredag morgen rundt klokka 10, etter at barnevakten ringte 911 forsøkte John Travolta desperat å redde sønnens liv.

- Han ville ikke at noe skulle skje med gutten, og forsøkte å gjenopplive ham. Han brukte munn-til-munn-metoden til de fysisk måtte fjerne John for å få Jett til sykehuset, sier Travoltas advokat Mike Ossi til People.

Jett Travolta skal ha hatt Kawasaki-syndrom - en sjelden sykdom som kan føre til hjertefeil, og skal ha hatt flere anfall opp gjennom årene etter at han første gang ble syk som 2-åring.

Da John Travolta sa natta til sønnen tidlig dagen før den fatale episoden, dro Jett på rommet sammen med barnevakten.

- Han hadde alltid en barnevakt ved sin side på grunn av hans historie med anfall. John tok ekstra forsiktighetstiltak overfor sønnen. Jett var aldri alene, sier Ossi.

Barnevakten Jeff Kathrein fant Jett liggende på gulvet på badet da han sto opp. I tillegg til to barnevakter i huset, var det også babymonitorer på for å forsikre at Jett var trygg. At barnevaktene ikke oppdaget at det var noe galt med Jett iløpet av natta forklares med at det ikke var uvanlig at han sov 12-16 timer.

Ifølge TMZ.com har sønnen hatt hyppige anfall.

- Hvert anfall var som en død, der Jett mistet bevistheten og krampetrekninger, sier Travoltas advokater til nettstedet.

Før sønnen fikk medisiner mot anfallene skal han hatt dem nesten hver fjerde dag. Etter at han begynte på medisner skal han ha fått anfall omtrent hver tredje uke, men etter flere års bruk skal medisinene ha mistet sin effekt og anfallene skal ha kommet så ofte som hver uke.

- Han har alltid sagt at, jeg er lykkelig så lenge barna mine er glade. Hjerte hans er knust nå. Å gravlegge sin egen sønn er det verste man kan oppleve, sier Travoltas advokat Mike Ossi til People.

Søndag sendte også John Travolta og kona Kelly Preston ut en pressemelding der de takker for støtten i den tunge perioden.

- Jett var den mest fantastiske sønnen to foreldre kunne be om, og han lyste opp livet til alle han møtte. Hjertene våre er knust siden vår tid med ham ble så altfor kort. Vi kommer til å verdsette den tiden vi hadde resten av vårt liv, skriver de.

- John og Jett hadde et veldig sterkt forhold. Ord kan ikke beskrive hvor nær de var. Hans liv vil aldri bli det samme igjen, legger en av Johns andre advokater, Mike McDermott til.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer