- Hjelp meg, han puster ikke!

Corey Haims mors desperate nødtelefon....hør klippet.

FORTVILET: TMZ.com har fått tak i Judys desperate nødsamtale etter at sønnen Corey kollapset foran henne forrige tirsdag.  Foto: All Over Press
FORTVILET: TMZ.com har fått tak i Judys desperate nødsamtale etter at sønnen Corey kollapset foran henne forrige tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det var natt til onsdag i forrige uke at 80-tallsstjernen Corey Haim (38) ble funnet død i sin mors leilighet. 

38-åringen, som bodde hos sin krefsyke mor Judy for å hjelpe henne, skal ha slitt med influensa-lignende symtomer i dagene før sin død, og tirsdag kveld kollapset han foran sin sjokkerte mamma.

En desperat Judy ringte så etter ambulanse og forsøkte å skaffe hjelp til sønnen, som lå rett ut på gulvet. 

Nettstedet TMZ.com har nå fått tak i lydbåndet av Judys samtale med politiet, og det er ikke vanskelig å høre hvor fortvilet og desperat hun var over å ikke få liv i sønnen.

- Hjelp meg, han puster ikke! Han er 38 år gammel, jeg vet ikke hva som skjer, han hadde feber i morges, sier hun gråtkvalt i telefonen, mens politiet forsøker å guide henne i gjenopplivningen av sønnen.

Hør det opprivende lydklippet her! (ekstern link)

Ifølge ambulansepersonell og politiet som ankom stedet kort tid etter denne samtalen så det ut til at dødsårsaken var en overdose reseptbelagte medikamenter. Flere medisiner ble nemlig funnet i nærheten av 38-åringens livløse kropp. 

TV-stjernen hadde i lengre tid slitt med store rusproblemer, og hadde vært innlagt på rehab hele 15 ganger i forsøk på å bli frisk.

Ifølge TMZ.com skal politiet snart offentliggjøre resultatene av Haims obduksjon, og kilder sier at det har blitt bekreftet at han hadde lungebetennelse da han døde.

Tirsdag ettermiddag ble stjernen begravet i en svært privat seremon i sin hjemby Thornhill i Canada. Kun den nærmeste familie og venner fikk delta i minnestunden.

Haims tidligere tv-makker Corey Feldman lot være å delta i begravelsen på grunn av familiens ønske om privatliv i den tunge stunden. 

Skuespilleren sendte likevel en følelsesladet beskjed til din døde kamerat via sin hjemmeside. 
 
Les hele meldingen her! (ekstern link)

- Denne beskjeden er til deg på begravelsesdagen din. Først og fremst er jeg lei meg for at jeg ikke er der med deg i dag. Når jeg sier det mener jeg at min fysiske kropp ikke er sammen med din fysiske kropp. Uansett vet du at mitt hjerte er rett ved din side. Du vet også at den eneste grunnen jeg ikke er der, er ut av respekt for din mor og hennes ønske om å minimere medieoppmerksomheten så mye som mulig, er blant det Feldman skriver. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Sørger over ekskjærestens død