- Hjelp! Hvor bor jeg?

Kate Moss festet så hardt at hun ikke kom seg inn døra...

SLITEN: Kate Moss hadde vanskeligheter med å finne rett nøkkel... og freste til fotografene som tok henne på fersketn Foto: Stella Pictures
SLITEN: Kate Moss hadde vanskeligheter med å finne rett nøkkel... og freste til fotografene som tok henne på fersketn Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I trøbbel!

Den britiske supermodellen festet med gamle skolevenninner i flere timer, da hun onsdag kom snublende ut av en taxi foran sitt hjem i London.

Østersen og de mange vinflaskene fra trendrestauranten J Sheeky hadde gjort Kate (32) så bedugget at hun begynte å gå i stikk motsatt retning av huset sitt!

Og etter å ha oppdaget tabben, ble ikke kvelden noe bedre: En bannende Kate klarte ikke å finne husnøkkelen sin i veska...

Se Kates nachspiel i vår bildespesial!

- Dra til helvete drittsekker, ropte den frustrerte modellen mot fotografene, før hun fikk komme inn til en nabo som hadde hørt bråket.

Moss ble sittende hos naboen til ei venninne kom med reservenøkler, og var tydelig flau da hun til slutt fikk låst seg inn.

Kanskje hun bør begynne å ha nøklene i en snor rundt halsen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer