- Hjelp, dette er overgrep!

Paulina Rubio slo seg helt vrang da hun ble arrestert etter en bilulykke i helgen.

ARRESTERT: Paulina Rubio ble lørdag ettermiddag arrestert i Florida, men slapp å bli med på politistasjonen siden hun måtte hjem og amme.  Foto: SCANPIX
ARRESTERT: Paulina Rubio ble lørdag ettermiddag arrestert i Florida, men slapp å bli med på politistasjonen siden hun måtte hjem og amme. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den meksikanske artisten og skuespilleren Paulina Rubio (40) ble ifølge TMZ lørdag ettermiddag arrestert av Florida-politiet etter en trafikkulykke.

Ifølge politiet skal det ha vært snakk om en liten ulykke, og Rubio skal ikke ha vært ansvarlig for den, men artisten havnet i en diskusjon med politibetjentene på stedet og ble derfor arrestert.

Rubio ble lagt i håndjern av politiet, men de skal ikke ha tatt henne med til politistasjonen.

Og ifølge TMZ skal hovedgrunnen til at artisten fikk dra hjem ha vært at hun måtte hjem og amme. Det kommer frem i politirapporten.

Der kommer det også frem at Rubio skal ha nektet å gå ut av bilen og plassere seg på fortauet etter trafikkulykken, og at hun skal ha bannet til en av politibetjentene på spansk.

Da politiet fortalte Rubio at hun var arrestert, og plasserte håndjernene på henne, skal 40-åringen ha slått seg helt vrang og ropt om hjelp,

- Hjelp, hjelp! Jeg har ikke gjort noe! Se hva de gjør! Hjelp, overgrep! Dere er alle løgnere, hjelp! skal artisten ifølge TMZ ha ropt.

Omlag en time etterpå, skal Rubio imidlertid ha fått roet seg ned, og fikk derfor dra hjem og amme sin seks måneder gamle sønn.

Rubio var i Norge i 2006 og opptrådte på Nobel-gallaen i Oslo Spektrum. Hun har solgt over 20 millioner plater, og er en av de mest suksessrike latin-amerikanske artistene gjennom tidene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alle elsker sexy Paulina  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer