HELL I KJÆRLIGHET: Hun kom ikke langt i Grand Prix med sangen "Creator", men i kjærlighet har Monica fått finaleplass! Foto: SCANPIX
HELL I KJÆRLIGHET: Hun kom ikke langt i Grand Prix med sangen "Creator", men i kjærlighet har Monica fått finaleplass! Foto: SCANPIXVis mer

Hjelle fant kjærligheten

Skuespilleren og sangeren Monica Hjelle blir endelig samboer!

Lykkelig!


SEHER.NO:  - Det kommer sent, men godt, ler Monica (36) som etter flere år i Bergen nå har kjøpt hus i hjemtraktene i Fredrikstad, sammen med kjæresten og skuespillerkollega Morten Milde (46).


 - Jeg har ikke vært stresset over at en kjæreste har uteblitt. Skjer det, så skjer det. Nå er alt utrolig bra i livet mitt, smiler Monica til Se og Hør.


De traff hverandre gjennom jobben, og ble et par for ni måneder siden. Morten er en velkjent artist i Østfold, og har hatt en finger med i spillet på mange produksjoner i hjemtraktene.


  - Vi opptrer litt sammen på eventjobber. Monica er en fantastisk dame, sier Morten.


Monica deltok i Melodi Grand Prix med sangen "Creator", men kom ikke videre til delfinaleplass. Sist fredag var hun å se i NRK programmet "Beat for beat", og har også gjort suksess med teaterstykket "Ibsens samlede på 68 minutter".


LES MER: Ingen daff Espen Graff


Bråk i kulissene på Chat Noir