Chris Pratt:

Hjalp ung kreftpasient med å fullføre bucketlisten sin

Skuespilleren fikk seg en venn for livet da han besøkte den 16 år gamle gutten som er rammet av en sjelden type benkreft.

GOD GJERNING: Skuespiller Chris Pratt oppfylte tre av 16 år gamle kreftrammede Jacob Mondays ønsker. Foto: NTB Scanpix
GOD GJERNING: Skuespiller Chris Pratt oppfylte tre av 16 år gamle kreftrammede Jacob Mondays ønsker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Chris Pratt (38) introduserte et nytt bekjentskap for følgerne sine på Instagram-profilen sin onsdag.

På bildet ser man 16 år gamle Jacob Monday, som lider av en sjelden type benkreft, posere sammen med skuespilleren.

I innlegget skriver Chris blant annet at Jacob har en unik og sterk historie, og at han har valgt å stoppe behandlingen mot kreften, og heller velger å fokusere på å fullføre bucketlisten sin.

«En av tingene han ønsker å få til er å få masse følgere på Instagram», skriver skuespilleren og oppfordrer sine 15 millioner følgerne til å følge Jacob på Instagram.

Stor fan

Ifølge Daily Mail er Jacob er en stor fan av superheltfilmen «Guardians of the Galaxy», hvor Chris har en av hovedrollene.

Et av ønskene på bucket listen til 16-åringen var å få møte favorittskuespilleren og få muligheten til å style håret og sminke han.

SUPERHELTFILM: Bildet er tatt fra en av scenene til filmen «Guardians of the Galaxy» hvor Chris Pratt spiller rollen som Star-lord. Foto: NTB Scanpix
SUPERHELTFILM: Bildet er tatt fra en av scenene til filmen «Guardians of the Galaxy» hvor Chris Pratt spiller rollen som Star-lord. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris fikk oppfylt tre av ønskene på bucket listen til Jacob, og de to nye kameratene så ut til å trives i hverandres selskap.

Fredag formiddag har Jacob fått godt over 130 000 følgere på Instagram, som følge av besøket fra Chris.

Jacob benyttet såklart anledningen til å dele et bilde fra stjernemøtet med den berømte skuespilleren på Instagram-profilen sin.

«Dette er Chris Pratt som skriver fra Jacob`s Instagram. Han ville at jeg skulle skrive denne bildeteksten. Han er morsom, alvorlig, ærlig og sterk. Jeg elsker denne gutten. Ta deg tid til å klemme barna dine», er noe av det som står under bildet.

Overrasket barna

Det er flere stjerner som har oppfylt syke barns ønsker om å få møte sitt store idol, og sangeren Taylor Swift (28) er en av dem.

I 2016 overrasket hun pasientene på barnesykehuset Lady Cliento i Brisbane med et besøk. Der tok hun seg god tid til å snakke med de unge tilhengerne sine, ifølge nettsiden tenplay.com.

På Twitter-siden til sykehuset ble det delt en video av superstjernen som sang hitlåten Shake it off sammen med barna.

«Tusen takk Taylor Swift for ditt overraskelsesbesøk i dag», skrev sykehuset.

Fikk barna til å juble av glede

Skuespillerne Katy Perry og Orlando Bloom tok seg også tid til å glede de syke barna ved et besøk på barnesykehuset i Los Angeles i julen 2016.

Stjerneduoen tok nemlig turen innom sykehuset for å spre juleglede i korridorene og på pasientværelsene, meldte The Huffington Post.

På Instagram la sykehuset ut flere bilder fra det celebre besøket, som viser både lykkelige stjerner og barn. Orlando og Katy hadde for anledningen tatt på seg både nisseluer og nissekåper.

«Aldri slemme, alltid snille. Barna ved CHLA fikk et etterlengtet besøk av nissen og kona... Som tilfeldigvis ser ut som Katy Perry og Orlando Bloom», sto det i en av bildetekstene.

På flere av bildene ser man pasienter, alt fra babyer til eldre barn, som strålte av glede i superstjernenes nærvær.

LES OGSÅ: Kreftsyke Inger Lise ble overrasket av Plumbo