Hjalp norsk 7-åring til kreftbehandling

- Når jeg møter Little Steven igjen skal jeg takke ham.

GJØR SUKSESS: Little Steven gjør for tiden stor suksess med sin hovedrolle i TV-serien «Lilyhammer». Foto: NRK
GJØR SUKSESS: Little Steven gjør for tiden stor suksess med sin hovedrolle i TV-serien «Lilyhammer». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren og rockestjernen Little Steven - kjent blant annet fra TV-serien «Sopranos» - gjør for tiden suksess i rollen som gangster i NRK-serien «Lilyhammer».

Men for nordmannen Håvard Hernes betyr amerikaneren noe langt mer. Ifølge VG kan nemlig Hernes takke skuespilleren for at hans datter Linéa (7) fikk mulighet til spesialistbehandling i USA, da hun før sommeren ble rammet av en sjelden kreftsykdom.

Hernes - som kjente Little Steven etter amerikaneren har lånt lydstudioet hans under tidligere Norgesbesøk - sendte stjernen en e-post om hjelp, og ble bønnhørt.

«Ring dette nummeret. This is the doctor» stod det i e-posten fra Little Steven, etterfulgt av telefonnummeret til en lege ved Massachussets General Hospital i Boston.

I dag er Linéa symptomfri, ifølge faren.

- Når jeg møter Steven igjen skal jeg takke ham for dette. Men det er mange på takkelisten, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer