Lionel Messi:

- Hjalp meg å vokse

Tragedien førte paret sammen igjen.

FORELSKELSE: Lionel Messi og Antonela Roccuzzo møttes for første gang da de var barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKELSE: Lionel Messi og Antonela Roccuzzo møttes for første gang da de var barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Lionel Messi (35) regnes av mange som tidenes beste fotballspiller. Han spiller for tiden på fotballaget Paris Saint-Germain, og er kaptein for Argentinas herrelandslag.

I går vant han og Argentina VM i fotball mot Frankrike. Kampen var høyst sannsynlig kapteinens aller siste VM-kamp.

Gjennom Messis karriere er det en spesiell som har stått ved hans side gjennom mange år, nemlig kona Antonela Roccuzzo (34).

Paret møttes allerede da de var ni år gamle, skriver Daily Star.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Barndomsforelskelsen

Messi og Roccuzzo møttes for første gang på besøk hos en felles venn - fotballspillerens lagkamerat og Roccuzzos fetter - i hjembyen Rosario, Argentina. De ble umiddelbart nære venner.

Da Messi var tenåring, flyttet han imidlertid til Spania for å satse på fotballkarrieren. Noe som førte til at kontakten ble brutt.

Ulykken

I 2005 døde Roccuzzos bestevenn, Ursula Notz, i en bilulykke. Da Messi oppdaget nyheten, fløy han tilbake til Argentina fra Spania, for å trøste barndomsforelskelsen.

Ifølge Vanity Fair España studerte Roccuzzo under denne perioden ved universitetet i Argentina. 34-åringen tok en bachelorgrad i humaniora og samfunnsvitenskap, og begynte på en doktorgrad i odontologi. Imidlertid bestemte hun seg for å droppe ut av studiet for å flytte nærmere Messi.

Tragedien førte dermed Messi og Roccuzzo sammen igjen, og i 2009 gikk paret offentlige ut med forholdet sitt.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

Familielivet

Tre år senere, i 2012, ble paret foreldre til sønnen Thiago. I 2015 fikk de sønnen Mateo, og i 2018 sønnen Ciro.

- Du vokser og du lærer. Men som menneske endret det å få tre barn mitt syn på livet, min måte å tenke på, og det hjalp meg også å vokse, sa Messi til FC Barcelona om farsrollen og la til:

- Selv om det er få øyeblikk med pusterom hjemme med tre barn, prøver vi å nyte hvert sekund med dem, enten det er se på TV, spille eller hva som helst annet. Vi liker å være hjemme og nyte disse øyeblikkene.

ELLE GALLAEN: Petter og Vendela forteller om tiden etter bryllupet. Reporter: Jenny Aas. Video: Celina Morken Vis mer

Århundrets bryllup

Messi og Roccuzzo giftet seg i 2017. Bryllupet ble holdt der ekteparet møttes for første gang, i hjembyen Rosario. Flere av Messis lagkamerater var til stede. Blant de 260 gjestene var også Shakira (45) og hennes daværende partner Gerard Piqué (35).

Ifølge Daily Star ble bryllupet kalt «århundrets bryllup».

- Min kone, Antonela, har mange gode egenskaper. Jeg beundrer virkelig hvordan hun takler hverdagen, hun er alltid i godt humør og hun nærmer seg problemer på en beundringsverdig måte, sa Messi til FC Barcelona.

LUKSUSLIV: Oskar Westerlin har bemerket seg med å fronte en luksuriøs livsstil på Tiktok. Nå forklarer han hvorfor han punger ut for å lage videoer. Reporter. Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Luksuriøs livsstil

Messi har spilt for fotballaget Barcelona i 20 år, og har i løpet av den tiden bygd seg opp en luksuriøs livsstil i hovedstaden sammen med familien.

The Sun kunne i 2021 fortelle at fotballproffen blant annet eier sitt eget privatfly, med en prislapp på omtrent 144 millioner kroner, og en villa til omtrent 66 millioner kroner.

I en tårevåt pressekonferanse i 2021 sjokkerte Messi derimot «hele» verden da han forlot fotballklubben Barcelona, til fordel for Paris Saint-Germain.

Da han skrev under på kontrakten mottok han omtrent 270 millioner norske kroner direkte på konto, meldte Sky Sports News den gang. I tillegg har Messi en grunnlønn på nærmere 400 millioner kroner i året, noe som gjør han til tidenes best betalte fotballspiller i Frankrike.

Dermed har trolig ikke familien trengt å gi slipp på den lukseriøse livsstilen.

LES OGSÅ: Røper hemmeligheten bak det lange forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer