Hjalp Farmen-vinneren til seier

- Vi skulle slippe spannene med vilje, og la en av de andre deltakerne vinne, sier Catharina Pedersen.

VANT "FARMEN": Silje Hvarnes gikk helt til topps i årets utgave av "Farmen". Foto: Bøensætra
VANT "FARMEN": Silje Hvarnes gikk helt til topps i årets utgave av "Farmen". Foto: Bøensætra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene svirret lenge etter at Catharina Pedersen (27) tapte melkespann-konkurransen som kunne sendt henne til finalen i årets "Farmen". I stedet ble det Silje Hvarnes (27), Ann Kristin Loraas (24) og Unni Oustad Torve (43) som til slutt fikk muligheten til å kjempe om seieren.

Til Her og Nå avslører nå Catharina at hun og Silje hadde planlagt å forlate TV 2-programmet sammen.

- Silje og jeg gikk en lang tur i området rundt gården før konkurransen. Det var noe vi pleide å gjøre hver dag, for å komme oss vekk fra tv-kameraene og alt det styret der. "Jeg har ikke lyst til å være her uten deg", sa Silje til meg, og jeg følte det samme. Da ble vi enige om at vi skulle reise ut av "Farmen" sammen, siden vi hadde kommet inn i "Farmen" sammen, sier hun til bladet.

Og:

- Derfor gjorde vi en avtale om at vi skulle slippe spannene med vilje, og dermed la en av de andre deltagerne vinne konkurransen.

På tv fikk seerne se at Torkel slapp spannene, slik at Vigdis, Silje og Catharina sto igjen. Da slipper Catharina taket, og rett etterpå skriker Silje "Vi kan ikke la Vigdis vinne!", mens hun  tviholder på melkespannene - som måtte holdes med strake armer.

- Da jeg slapp før Vigdis, trodde jeg jo at Silje skulle gjøre det samme. Men sånn ble det jo ikke, sier Catharina til bladet.

LES OGSÅ: - På "Farmen" med bare tre truser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer